Mennyit öregedtetek, mennyit változtatok 2010 óta?
2010-ben milyenek voltatok?
Mennyit változatok, öregedtetek azóta?
20, meghalt egy közeli családtagom nemrég, volt eddig egy halom tartozásom, egyetemre nem járok, melóhelyemről kirúgtak, nyakamban van egy csomó minden, amiről nekem kéne gondoskodni, de nem tudok, mert nem keresek eleget, kidobott életem szerelme, és emiatt 1,5 éve magam alatt vagyok, szingli vagyok, nincsenek barátaim, ráadásul rendőrségi eljárás van ellenem folyamatban egy olyan dolog miatt, amit nem direkt csináltam, és emiatt lemondhatok az álmomról/hivatásos akartam mindig lenni/, egy putri helyen lakom, szar a munkám, szar a fizetésem, váltani nem tudok, zaklat egy elmebeteg majdnem egy éve, és rám van akaszkodva egy másik beteg ember is, aki már fizikailag is zaklat, nem csak online, mint a másik személy. A rendőrség meg nem csinál semmit, ja de. Küldözgeti nekem a levelet, hogy mindig tart ellenem az eljárás. Hát kb ennyi röviden.
Vágyok barátokra, pàrra, boldogságra, de semmi más nem jön csak a szar, és már lassan terveim sincsenek, mert legszívesebben megölném magam, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!