Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A munkahelyemen kinéznek mert...

A munkahelyemen kinéznek mert nem adom tudtukra életem részleteit. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Szinte mindenki kibeszéli egymással minden történést ami megesik vele. Vagyis... Jobban mondva egy ember van aki nagyon sokat beszél és mindenre kíváncsi mindenkivel kapcsolatban, miközben persze les,zarja, de akkor is tudni akarja. Egy férfiről van szó.

A "horgot" persze bekapja mindenki, és megy a csevej a különféle hülyeségekről, amik más szituációban a kutyát nem érdekelnek.

Én nem szeretnék részt venni ebben mert úgy gondolom mindenki tartsa meg magának a magánéletét. Nem érdekel hogy ki milyet s,zart, mit evett, mit álmodott, stb.

Nem azt mondom hogy senki ne beszélgessen senkivel, de ez a szintű pletykázás ami itt megy már sok.

Ennek eredményeképp lassan azt sem veszik észre hogy bent vagyok, csak mert nem vagyok hajlandó magam alávetni a közös kibeszélőshownak.

2022. okt. 7. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel.
2022. okt. 7. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést :D
2022. okt. 7. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
hmm.. nem illeszkedsz be a csapatba.. aztán csodálkozol, hogy le se sz@rják, hogy ott vagy? Ez minden csapattal így lesz, mindegy, hogy pletykálósok vagy sem
2022. okt. 7. 20:50
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám hogy nem illeszkedtem be, más melóhelyen nem volt ilyen gond. Ráadásul van még rajtam kívül aki ugyanígy látja a helyzetet.

Sok a lelesleges fecsegés, a pletyka.

2022. okt. 7. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak a túl családias (belterjes) típusú munkahelyek, ahol elvárás, hogy tudnia kell a cégnek, hogy mikor, hol, milyen hangosan, milyen irányban eresztetted ki a fingod. Mennyire volt büdös stb..

2022. okt. 7. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez a hierarchia kinyilvánítása egyes helyeken. Ha jobban megfigyeled, megvan annak a szigorú rendje, hogy ki oszthatja meg még azt is, hogy milyen állagút... és kik kötelesek ezt mosolyogva végighallgatni. Fordítva nem működne. Ők így fejezik ki a megalázkodásukat, afféle udvarhölgyek a királykisasszonyoknak. Ha te nem állsz be, akkor alapból ki vagy közösítve.
2022. okt. 7. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Dolgozni mész oda, nem haverkodni, főleg nem pletykálkodni. Ha ez a szrkavaró, "kíváncsi" figura nincs magasabb beosztásban, akkor nem fog történni semmi.

Ha főnököd vagy felettesed, akkor számolj azzal hogy előbb-utóbb rád fog szállni és vélhetően ki leszel rúgva, mondván nem illesz a csapatba. Elmebetegek az ilyenek.

2022. okt. 7. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi, nagyon jól teszed.
2022. okt. 7. 22:22
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Sok introvertált embernek ezért nincs normális munkahelye, mert nem tud "beilleszkedni", legalábbis ezt mondják róla. Államilag kellene szabályozni azt, hogy igenis introvertált embereket is kötelesek legyenek a cégek alkalmazni, ha tudnak dolgozni!
2022. okt. 8. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:

9

Én nem szeretnék ilyen szabályozás mellett se extrovertált emberekkel összezárva lenni. Inkább keresek olyan helyet, ahol én vagyok a kívánatos stílus.

2022. okt. 8. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!