Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg az emberek...

Miért nem értik meg az emberek a kérdést?

Figyelt kérdés
Ha kiírok ide egy kérdést, általában nem arra válaszolnak amit kérdezek, hanem teljesen másról kezdenek el irogatni. Ez miért van?
2022. okt. 7. 08:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Mert ehez van kedvük.

Így értelmezik a kérdésed.

Rosszul teszed fel a kérdést amiből másmilyen válasz születik.

2022. okt. 7. 08:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Te most megértetted a kérdésem?
2022. okt. 7. 08:08
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
A gyakoris felhasználók nagy része troll és direkt csinálja, hogy frusztráljon, vagy megbántson. Szintén jelentős részük pedig képtelen szöveget értelmezni.
2022. okt. 7. 08:21
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Egy részük tényleg troll, viszont egy csomó frusztrált ember van itt, aki csak kötekedni akar.

engem pár napja talált meg egy ilyen hlye, aki tényleg nem trollkodott. Az irodai rádiózásra tettem fel kérdést, és képes volt 2 napig vergődni, hogy vannak ennél fontosabb kérdések, meg mit tudom én..a 2. hozzászólását még elolvastam, utána már érdekelt, mit ír.

Arról is tettem fel kérdést, h mit vegyek fel télen szűk farmer alá. ott is a válaszok legalább fele baromság volt: "nincs is már igazi, nem fázhatsz", aztán vki rászállt egy gyúrós hozzászólóra, mert szőrtelenít :D

Ezek tipikusan olyan frusztrált emberek, akikbe a főnökük a lábát törli, aztán feljönnek ide okoskodni, mert itt nem tudják pofán vágni őket.

Ettől függetlenül tényleg sokan küzdenek a szövegértéssel, nekem is sokszor van, hogy 1-2 ember szájába kell rágni a kifejtést, mert tényleg nem tudja értelmezni.

2022. okt. 7. 08:34
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Mutass mar egy-ket peldat, legy szives.

Amugy sok oka lehet:

- direkt szivatnak, mert csak

- maga a kerdes provokativ

- ertelmetlen vagy ertelmezhetetlen a kerdesed, rebuszokban irsz, lenyeges dolgokat hallgatsz el

- huszadjara teszed fel ugyanazt a kerdest

- trivialis, 10 eves koru gyerek IQ-javal es/vagy 1 masodperces google keresessel megvalaszolhato

Szoval, tudsz mutatni peldat, vagy ez a kerdes is csak azert van hogy eggyel tobb legyen az oldalon?

2022. okt. 7. 08:37
 6/14 anonim ***** válasza:
27%

5:

:D

azért vicces a válaszod, mert ez is csak azt mutatja, mennyi frusztrált ember van itt és mekkora szereptévesztésben vannak egyesek.

miért gondolják árufeltöltők/titkárnők, hogy nekik a GYK-n kérdőre kell vonni a kérdezőt meg ellenőrizni kell, hány hasonló kérdést írtak ki, milyen gyorsan megválaszolható a kérdés máshol?

2022. okt. 7. 08:43
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Olyanok is vannak, akik nagyon felszínesen olvassák el a kérdést, és apró, de fontos szavak felett siklanak el, vagy a leírást el se olvassák, de azért muszáj kommentelniük. Például pár hónapja volt egy kérdés, azt hiszem valami olyasmi volt, hogy "mi a véleményetek arról a nőről, aki még egy rántottát sem tud elkészíteni?" És a kommentek jelentős része az volt, hogy "jaj hát én se tudok rántottát csinálni, mi van akkor, attól még simán megfőzöm a pacalpörköltet". Vagy például kértem segítséget a macskámat illetően, leírtam világosan, hogy miért nem lehet kiengedni (van egy betegsége) majd beírták többen is, hogy legyen kinti. Ilyenkor látszik hogy el se olvasták a leírást...
2022. okt. 7. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Kérdéstől is függ.
2022. okt. 7. 10:02
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem segiteni akarnak hanem kötekedni.
2022. okt. 7. 11:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert nem értik. Pici az elméjük az adott témában, a fogalmazási rendszeredben.
2022. okt. 7. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!