Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne két...

Szerintetek érdemes lenne két nyelven videókat feltölteni egy youtube csatornára?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd csatornát indítani, nem rólam szólna, egy bizonyos téma köré épülne, oktató jellegű videókról lenne szó. Arra gondoltam, a magyar mellett angolul is tölthetnék fel videókat, mivel a magyar elég kicsi nyelv, kicsi ország, így több emberhez eljutna. Csak ugye ez kétszer ennyi munka, illetve hiába tudok angolul jól, azért nem az anyanyelvem, nem tudom mennyire érné meg.
2022. okt. 5. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudni kéne milyen az angolod. Láttam én már nagxon jó angol videót is, melyben nem anyanyelvi beszélő volt, de borzalmasat is, amiben a beszélő egy mondatot nem tudott rendesen.
2022. okt. 5. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Felsőfokon tudok, a kiejtésem jó, de azért persze hallatszik hogy nem anyanyelvi vagyok. Azért nem dadogok, meg nyilván egy videóra pláne felkészülnék.
2022. okt. 5. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:

"Szeretnék majd csatornát indítani,"

Majd ha elindult az a csatorna, kakor térjünk vissza erre

2022. okt. 5. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ket kulon csatornat indits. Nem fognak ra feliratkozni a kulfoldiek, ha azt latjak, hogy a videok fele nem nekik szol. Sot, szerintem eleve a magyar nyelvut hanyagold, inditsd el kesobb, foglalkozz az angollal, sokkal jobb eredmenyeket fogsz vele elerni. (Ha jo az angolod.)
2022. okt. 9. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!