Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak homoszexuális ismerősei...

Vannak homoszexuális ismerőseitek?

Figyelt kérdés
Ha igen,mi a véleményetek róla,milyen tulajdonságai vannak?

2022. okt. 4. 23:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Már nincsenek.
2022. okt. 5. 07:38
 12/20 A kérdező kommentje:
9:Igen,most tudom,hogy nagyon szomorú vagy,hogy a lány akit nagyon szerettél,összetört,de biztos jön egy lány,akivel tényleg nagyon szerettek egymást
2022. okt. 5. 08:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Bik vannak
2022. okt. 5. 09:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Nincs róla "véleményem", ugyanolyan emberek mint bárki más. A heteró ismerőseim lepedő-kalandjaira se vagyok kíváncsi, az övékre se.
2022. okt. 5. 09:22
 15/20 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján akkor tényleg igaz,hogy nagyon kevés meleg van
2022. okt. 5. 09:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok

Ja, közben eszembe jutott még pár:D

Egy online lány ismerősöm, ő most kezdett lányok felé kacsingatni, randizgatni. Korábban pasijai voltak, de amiket mesélt róluk, hát én is orientációt váltanék a helyében:D

Teljesen átlagos, normális ember, ha nem mondja, nem tudnám. Ez igaz az 5. válaszban leírtakra is.

Illetve munkahelyen ovlt egy kollégám, egy srác, meg egy főnököm, ő egy 40es férfi, mindketten tök melegek, de egyikről se mondtad volna meg, ha nem derült volna ki kontextusból. "A partneremmel" ide meg oda mentünk stb... ebből lehetett sejteni. A 40esnek asszem 2 éve volt az esküvője Belgiumban, na ott volt elvileg fehér ló, meg kastély meg hintó:D De teljesen hétköznapi emberek.

Illetve hát annyiban nem hétköznapi ember a 40es, hogy egyrészt az egiyk legszociálisabb lny akit valaha láttam, másrészt meg férfin fehér farmer, vörös ing szerintem alapból ronda lenne, de rajta jól áll:D

2022. okt. 5. 09:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy leszbi unokanővérem, tök normális csaj.
2022. okt. 5. 10:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Van. Két fiú haverom is volt, aki meleg volt. Jó haverok voltak, ennyi. Csak az egyikbe beleszerettem, és 1,5 évig teljesen megbolondultam tőle. Aztán elmúlt.

Másik meg két biszex csak volt, de ma már mindkettő házas férfival, és gyereke van mindkettőnek.

2022. okt. 5. 11:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Van, normális, mint egy ember. Független attól kivel dug, nem is érdekel.

Sőt 99%, hogy transz is van, igaz őt csak köszönés szintjén ismerem. Meg fogsz lepődni, normális, mint egy egyszerű átlagember

2022. okt. 5. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen van meleg ismerősöm, kettő is.

Az egyiken már végig ment, fél Budapest, nem tud betelni a fasszal, ezt ő mondta.

A másik meg egy férfi, aki nőiruhában tolja az ipart. Prosti mellékállásban.

Ősszintén, szerintem egyik se normális.

2022. okt. 21. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!