Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak homoszexuális ismerősei...

Vannak homoszexuális ismerőseitek?

Figyelt kérdés
Ha igen,mi a véleményetek róla,milyen tulajdonságai vannak?

2022. okt. 4. 23:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
Igen, én. :D Viszont homofób vagyok (nem bántanám őket, csak rám ne erőszakolják magukat), kérdezzhetsz ha gondolod privátban. Mire vagy kíváncsi?
2022. okt. 4. 23:29
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Egy volt gimis osztálytársam az elvileg, de alig pár mondatot beszéltem vele már annak idején is, azóta meg nem is láttam lassan egy évtizede. Másról nem tudok.
2022. okt. 4. 23:57
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
Igen, mi az, hogy milyen tulajdonságai vannak, ugyanolyan, mint minden más embernek te homofób kutya ...
2022. okt. 4. 23:58
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nincsenek. Egyébként szerintem nekik se jó ha a homoszexualitásuk körül forog mások véleménye róluk (gondolok azokra akik nem játszanak rá).
2022. okt. 5. 00:01
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Egy lány, akinek korábban pasija volt, msot csaja van a baráti körben. Nem biszexuálisnak mondanám, inkább... az a "lelkitársszexuális" van ennek valmai szép neve, de a lényeg, hogy nem a másik neme érdekli, hanem hogy mennyire pendülnek egy húron.

De am semmi kül. Most a csaját hozza aközös nyaralásra, ennyi, teljesen átlagos.

2022. okt. 5. 00:09
 6/20 anonim ***** válasza:
26%
Az átlagosnál zakkantabb. Nincs rendben fejben.
2022. okt. 5. 00:28
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

"mi a véleményetek róla"

Röviden? Elb@szott.

Ha már férfinak születtem, úgy is akarnék viselkedni.

Félek, ha megtenném hogy kipróbálom, akkor függő lennék, társ és ..függő, nem bírnék leállni:D

Más hangulatától függeni a legnagyobb félelmem, elvenné a józan eszem, mint valami drog.

plusz ott van emellé a homofób családom, a homofób társadalom, a hangom, a viselkedésem ennél is jobban megváltozna.

Ha egy olyan ember van a közelemben aki nagyon vonz, vagy szerelmes vagyok belé, akkor megszólalni nehéz mellette..

Egyszer kipróbálom majd mielőtt feldobnám a bakancsot, fiatalabb már nem leszek, de csakis azzal, aki iránt érzek is valamit.. 🙃

2022. okt. 5. 00:36
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Egy ismerősöm van, a munkatársam. Aranyos, vicces srác, mindig odateszi magát a munkában, lehet rá számítani. Gyilkos humora van, egyszerűen nem lehet mellette rosszkedvűnek lenni. A párját is ismerem, érdekes módon ő egy elég csendes pasi, pont a munkatársam ellentéte. De gondolom jól megvannak, különben nem lennének stabil kapcsolatban öt éve...
2022. okt. 5. 00:50
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

Van. Én saját magam.

És van is okom rá, hogy ilyen vagyok.

Már gyerek ként is sokkal jobban tetszettek a fiúk, és az, hogy egy lány szèt szette a lelki világomat. Teljesen ki vette belőlem a nők iránti vonzalmamat.

23 éves srác vagyok

2022. okt. 5. 05:09
 10/20 NTBS ***** válasza:
100%
Talán, van egy nem meri felvállalni legalábbis szerintem.
2022. okt. 5. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!