Az Ethan angol névnek mi magyar megfelelője?
Tetszik, hogy a kérdező feltesz normálisan egy kérdést, és mindenki nekiáll trollkodni.
A félreértés elkerülése végett, a többi névhasonlítgatós kérdést szerintem nem ő írta ki, tőle szerintem ez volt az első.
(Válaszolva a 3-as válaszolónak)
Ítön. :):):) Éten. :)):)::))::)): ) Próbálom magyarítani. xd Jelentése alapján lehet még nézelődni. :):) Meg, még nem néztem, amit a válaszoló kolléga rímelt. ♥ :)
Most már tudom, hogy hogy kell ezt a nevet leírni. :) Gondolom, hogy ez az. :):) Nem pedig Eaten. :):) Mint a ,,megette". :):) :) De mondjuk nem tom, angolul is így ejtik-e pontosan, vagy csak pl lehet, hogy esetleg a magyar változatban. :):) pl Hermióne is pl angolosan asszem úgy mondta az angoltanárom, hogy Hörmájoni :):) Meg, vannak ilyen legóherripotter-kalandok; ott meg poénkodtak azzal, hogy Hörmijjón; vagy Hörmájoni. :):) De szal mintha énis egyszer meghallgattam volna régen valamelyik netes fordítóprogram kiejtésében, és szal én is úgy emléxem, mintha angol nyelven kiejtve Hörmájonit mondott volna. :):) Amúgy a Hermióne sokkal jobban hangzik, dallamosabb, nőiesebb; de lehet, néha trükközve volt a nevekkel, és akkor lehet benne ez is, hogy her/hör, my/máj, own / ón; és akkor még egy i mert egy név, ami lehetett volna e helyett pl ipszilon is hangzásilag asszem, ha i a vége. :):) tehát, hogy ,,her/my/own" /
"enyém, tied, saját(ka)" :):) ; PŐl Tom Denem, meg Lavender Brown nevével vannak trükkök. Meg pl a könyvtáros néni is magyarban Suette Pollts. Remélem , jól írtam; szóval lehet, itt is van valami trükk a névvel. Ja meg a farkas pl, hogy Fenrir Greyback, hogy ez a neve is, hogy ,,Szürkehátú"
#10, rohogok, koszi.
Angol nyelvteruleten Elbe, ezek a hulye magyar becenevek! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!