Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy érzem nem rendeltetésszerű...

Úgy érzem nem rendeltetésszerűen használom a Messengert és ezért kiakasztok másokat az üzeneteimmel. Mit tehetnék ezügyben?

Figyelt kérdés
Hogyan kell normálisan használni és normális keretek között írni másoknak rajta, mi a normális, hogy ne bosszantsak fel senkit? Mások hogyan csinálják? Kicsit arra lenne szükségem hogy valaki ezt elmagyarázza mint egy fogyatékosnak
2022. okt. 3. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerosnek-baratnak hajnali haromkor is kuldol uzenetet, mig ha pl a fonokomnek, ha kellene, akkor nap kozben, emberi idoben. Baratnak rovid es kilometeres uziket is kuldok, akar kismillio kicsit, es ezek lehetnek orbitalis hulyesegek.

Egyszeruen nem ertem, mivel tudsz masokat kiakasztani. Persze, aki nem a baratod, meg csak nem is kedves ismerosod, annak ne kuldj kilometeres uzenetet, akkor plane, ha nem kivancsi rad. Vicces kepekkel baratokat sem ozonlenek el. Egyeb mast nem tduom, hogyan lehetne, hogy kiakasztasz masokat.

2022. okt. 3. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Én a gyikot akasztom ki az ezotériàs kérdésemmel de az is lehet robi jelentette a kérdésem..mert tul igaz volt .
2022. okt. 3. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyannak írj akivel amúgy is beszèlsz, jó a kapcsolat, és ha nem válaszol ne írj. Engem is akasztanak ki emberek, tovább küldős vackokkal, meg jó reggelt, jó estét viràgcsokor, hasonló marhasàgokkal
2022. okt. 3. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem pl kiakaszt ha valaki szavanként küldi el az üzenetét. Ha egy hosszabb sztorit akarsz írni akkor az nyugodtan mehet egyben, vagy legalábbis 2-3 részletben.

Másik rossz szokás ha félórás kihagyásokkal ír valaki választ. Így nem lehet beszélni.

A harmadik ha minden apróságot közölsz messengeren egy olyannal akit nem érdekel. Pl anyám folyamatosan írogat, egész nap, kommentálja hogy most épp kisütött a nap, megfőtt az ebéd vagy mi van a tv-ben. Esetleg ugat a szomszéd kutya. És emojikat pötyötget folyamatosan, ok nélkül. És megsértődik ha nem reagálok.

Na ÍGY nem használjuk a messengert.

2022. okt. 3. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne írj rá random idegenekre.

2. Ne szavanként írj. Én a legjobb barátnőmet némítottam azért mert szavanként ír, és reggel hatkor küldött 10 darab üzenetet. (és nem változtatott ezen, hiába mondtam).

3.Ha lehet írj helyesen. Nem azt mondom, hogy tökéletesen, de az ojan meg a wok szavakat inkább kerüld.

2022. okt. 3. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy írsz, vagy mit csinálsz, hogy ennyire kiakasztod az embereket😀
2022. okt. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!