Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Több hónapja nem tudok kiverni...

Több hónapja nem tudok kiverni valakit a fejemből. Hogy lehet túllépni rajta?

Figyelt kérdés
Beleőrülök, hogy nincs velem, hogy nem tudom kivel van, mit csinálhat, milyen napja lehetett etc. Minden nap eszembe jut és elfog a rosszérzés, főleg azért, mert én rontottam el. Az is lehet, hogy csak túldramatizálom, nem tudom, de elkeserít, hogy ez a vonat már elment. Sőt, az is opció, hogy soha többet nem fogok így érezni senki iránt.

2022. okt. 2. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy ne legyél zaklató ha nemet mondott!
2022. okt. 2. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy sablonnak tűnik, de ez az igazság: idővel elmúlik.

Nekem is volt ilyen ember az életemben, nem is egy.

A legutóbbi esetében úgy éreztem, akárcsak te. Mintha én írtam volna ki a kérdést.

Két év kellett ahhoz, hogy ne gondoljak napi szinten rá.

De előbb-utóbb tényleg elmúlik, ne aggódj. Foglalkozz addig mással, keress valami elfoglaltságot.

2022. okt. 2. 18:29
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem mondott nemet és eszembe se jutna zaklatni.

Nem rossz ötlet, hogy keressek elfoglaltságot, de megfigyeltem, hogy amint van szabad öt percem, azonnal jönnek a vele kapcsolatos gondolatok és csak agyalok, csak agyalok, csak agyalok…

2022. okt. 2. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, ilyen mindenki életében van. Rohadtul sz*r dolog. De ez van, idővel már nem fogsz percenként rágondolni. Egyre ritkábban jut majd eszedbe. Addig türelem.
2022. okt. 2. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez legalább egy fél éve tart. Nem kellett volna már az időnek segítenie?
2022. okt. 2. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondom: nekem több mint 2 év kellett.

Majd elmúlik, fél év még semmi.

2022. okt. 2. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Írj rám és megbeszéljük
2022. okt. 2. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod írhatsz nyugodtan nekem is :)
2022. okt. 2. 20:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm, de nem tudok mit írni. A történteket nem akarom hánytorgatni, mert fáj belegondolni. Az egyetlen megoldás lehet az időutazás lenne, ami ugye nincs, szóval az idő vagy megoldja vagy nem. Csak nem tudom, hogy ezek után hogy leszek majd képes nyitni más felé, aki nem ő.
2022. okt. 2. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

Hú lassan 4 éve szerelmet vallott nekem egy férfi. Párom volt akkor is. Neki meg felesége van azóta is. A mai napig tele a facebookja a szomorú idézetekkel. Valami privát üzeneteket küldözgetett az üzenőfalomra tavaly hónapokon keresztül, de sosem nyitottam meg. Aztán leállt ezzel. De minden ünnepen ír nekem privátban.

Ilyeneket NE csinálj! Hidd el fogsz mást találni!! Biztosan fiatal vagy még.

2022. okt. 2. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!