Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan írjak rá egy kapcsolatb...

Hogyan írjak rá egy kapcsolatban lévő srácra játékból, mikor en is kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

A húgom csávója elvileg csak kihasználja a lányokat és kiakarom deriteni.

Hogyan irjak rá,úgy h nekem is a párom a profilképem facaen es neki is.

Persze az én párom tudna az egészről, de ha a hugom is lathatja h en irok neki

2022. szept. 30. 18:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Onnan h a szuleim beszelnek vele, és tőlük😂
2022. szept. 30. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Aham...

Biztos hálás lesz, ha "puszta jóindulatból, hogy megmentsd" beleszarsz a magánéletébe, miközben egy "szia, mizu?"-t sem vag képes megereszteni felé 2 éve..

Azon aggódsz, hogy a pasival való kapcsolata nem működik megfelelően, miközben a ti kettőtök kapcsolata van romokban?

Tipikus unatkozó pletykafészek..

2022. szept. 30. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:

A kapcsolatotok mégjobban tönkremehet. Nem beszéltek, nem bízik benned, a párkapcsolati ügyeiből is maradj ki.

Bármilyen elképzelés alapján bárkire rá lehet fogni olyat: "na a későbbiekben majd biztos bántalmazni fogja", de ez a te elképzelésed azért, hogy beleszólhass valamibe, amihez nincs közöd. Így "jogosítod fel magad", hogy elképzelsz valamit a srácról.

2022. okt. 1. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!