Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy levegőne...

Mi az oka annak, hogy levegőnek néznek, ha a párommal vagyok?

Figyelt kérdés

Történik ez gyakran vásárláskor. Pl elmegyünk együtt venni egy bútort. Együtt fizetjük az ilyen vásárlásokat, pl most mivel nekem van pénzem, veszünk egy új ágyat, amit én fogok fizetni a kártyámról, és az én nevemen lévő lakásomba lesz használva, amit még akkor vettem, mikor nem ismertem őt. Szóval természetesen együtt döntünk, de én fizetem az előleget, meg a végén az összeget stb. Szóval főleg én tárgyalok a részletekről. Évekig egyedül éltem, intéztem az életem, nekem így természetes, hogy nem oldalkocsi vagyok.

Viszont gyakran van, hogy kérdezek valamit az eladőtól, erre miközben válaszol, végig a páromra néz. Kedves, udvarias vagyok, nem hiszem, hogy irritáló lenne a viselkedésem. Szóval más lehet az ok, de nem tudom, hogy mi. A párom viselkedése sem lehet az ok. Ő nagyon előzékeny, figyelmes velem, nem uralkodó típus, ami miatt az eladó azt hihetné, hogy a párom ezt várja el. És én is ilyen vagyok a párommal, kedves, szeretetteljes.

Én vagyok a nő.

2022. szept. 29. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Túl jó pasi, leárnyékol téged.
2022. szept. 29. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Hmm.. Fura a felvezetés. Miért lényeges történetmesélés céljából hogy megjegyzed, te fogod fizetni az ágyat, az előleget is, és amúgy a te lakásodban lesz használva? Mi az összefüggés?

Nekem ebből az jön le, hogy te úgy gondolod, te több vagy mert te fizetsz valamit és valójában a párodat nézed oldalkocsinak, és böki a csőröd, hogy más nem úgy tekint rá.

2022. szept. 29. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Patriarchális társadalom.
2022. szept. 29. 21:01
 4/7 A kérdező kommentje:
A felvezetés célja nem ez volt. De nem kerek így. Ha az ő házába vásárolunk és éppen ő fizet, azt is megbeszéljük, de lényegében az ő projektje, így az természetes, ha akkor meg főleg ő tárgyal. Tiszteletben tartjuk a másik döntéseit, vásárlásait. Nem vagyunk még házasok, de együtt élünk. Hol nála vagyunk a házában, hol nálam az enyémben. Szóval amink van, azt még nem dobtuk össze közössé, mert még nincs egy éve, hogy együtt vagyunk. Ettől még nem tartom őt én sem oldalkocsinak.
2022. szept. 29. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Hány évesek vagytok?
2022. szept. 29. 21:15
 6/7 A kérdező kommentje:
5, 40 körüliek.
2022. szept. 29. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
2 lehetőséget látok. Kisúgárzás vagy az eladó(k) hozzáállása.
2022. okt. 20. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!