Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem bírom a sok rosszat, ami...

Nem bírom a sok rosszat, ami velem történik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a világ össze esküdött ellenem, mindenki ártani akar nekem,mindtha zavarná őket hogy élek.

Mindenkin segítettem ahol tudtam, és annál rosszabb vagyok. Csak a jó szándék vezérelt,és vezérel a mai napig)

Bántanak lelkileg

És folyton keresztbe tesznek nekem

2022. szept. 28. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
valami konkrétum?
2022. szept. 28. 12:51
 2/8 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Kik bántanak?
2022. szept. 28. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Jo tett helyeben jot ne varj. De az is lehet, hogy csak hiszed, hogy segitettel. Sajnos keteselyes a dolog.
2022. szept. 28. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Àtérzem.

2018 decemberében összekeveredtem egy pasival, aki miatt a szüleim kidobtak otthonról, érettségi után rögtön hozzá kellett költöznöm, ő leràntott pénzzel, elszedte a fizetésem, ő nem dolgozott, az anyja 100%-ban beleszólt az életünkbe, stb. Mire én hazaértem mindig a 12 órás műszakból egy szelet kenyér nem volt otthon, ők meg mindketten egésznap csak zabàltak. Két hónap után megléptem mellőle, titokban sikerült annyit félretenni, hogy elmenjek egy szobaalbiba, az első helyről két hónap után kivàgtak, mert a két lakótársam elkényeztetett csicska ribi volt, akik kinéztek, mert én nem egyetemista vagyok, és kitúrtak.

A következő helyen egy olyan családhoz kerültem lakni, akik nyíltan kibeszéltek engem és minden szót hallottam, voltam idióta, tanulatlan seggfej csicskàtól kezdve olyan retek, akit senki nem szeret, igazából minden. Egy hónap után elpattant a cérna és hazaköltöztem, a pasival pedig végleg szakítottam majdnem 1,5 év után. Ezek után egy pár hét múlva Németországba keveredtem, két hétnek indult, de beütött a korona, és négy hónap lett belőle. Kint ragadtam. Nyáron sikerült hazajutnom nagy nehezen. Itthon várt a lakás, kényelem. Összeszedtem egy másik pasit, aki mellett rettenetes kisebbségi komplexusom lett. Nyolc hónap után miután ràdöbbentem, hogy ez az ember szó szerint semmibe nem néz szakítottam vele. Addigra lett stabil munkám, és sikeresnek éreztem magam. Rá nem sokra kikezdett velem a legjobb barátom majdnem 10 év barátság után. Teljesen elvette az eszemet, belé habarodtam, majd a névnapomon dobott engem olyan módon, hogy egy másik emberrel üzente meg azt, hogy takarodjak a pi csàba. Teljesen összetörtem. Rá félévre próbáltam keresni, de nem volt hajlandó békülni. Mai napig miatta szenvedek.

Azon az éven még minden elkezdett lentebb csúszni, majd ebben az év januárban elhunyt egy számomra nagyon közeli családtagom. Anyukàm emiatt teljesen bekattant, nem bírtam vele, megkergetett engem késsel, stb. Közben képbe került a vérszerinti apám aki egy igazi seggfej/soha öt fillért sem adott, és már akkor meglépett mikor még meg se születtem. Nem is ismerem/. Jött, hogy kihasznàljon minket, de nem sikerült neki, ezért újra megszakította velem a kapcsolatot.

Majd a közeli rokonom után megörököltem egy frankó kis autót, amit pár hete elvesztettem autóbalesetben, mert balesetet szenvedtem.

Volt egy legjobb barátnőm, de egy vadidegen ellenem fordította, mikor haldoklott a közeli hozzátartozóm. Én támogatásra vágytam, de ezt kaptam, közben én mindig mellette voltam, munkát intéztem neki többször is, szállást, pénzt, stb. Ezt kaptam hálàból.

18 éves korom óta rendőr akartam lenni. Már nem leszek soha, mert a baleset miatt eljárást indítottak ellenem. :) Romba dőlt az álmom, pedig az NKE-re készültem.

Megbüntettek parkolás miatt jogtalanul/volt érvényes jegyem/, fellebbeztem, és csak lentebb vették a büntetést, ennyi.

Begyulladt a fogam, hetekig szenvedtem vele.

Letört az éven már harmadjàra az egyik fogam.

Megbuktam az egyik vizsgàmon, mennem kéne pótvizsgàra.

Kirúgtak a munkahelyemről.

Több százezres tartozàsom van, és a rendőrségtől kijött a papír, hogy vagy fizetek, vagy elvisznek a sittre.

Ezek után szerintem rájössz, hogy àtérzem a helyzeted.

2022. okt. 2. 16:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hűha hát mit is tudnék mondani, (Nem csak nekem nehéz az életem,ahogy látom. Rengetegen vagyunk)

Nekem pár hónappal ezelőtt halt meg anyukám tesója,tehát nagybátyám,utánna apám felől szintén egy másik nagybátyám. A barátaim egyedül hagytak,és kerülik a társaságom. Mindenki ki beszél a hátam mögött,és szememben is tiszteletlenül bánnak/beszélnek velem. Nincs pénzem,és anyukám nagyon beteg,így kilátástalan ez az egész,mert nagyon szeretném hogy meggyógyuljon. Egy haverom apja bántani akart,mert elmondtam udvariasan egy űgyről a véleményem. Szerencsére haverom nem engedte hogy bántson,majd felhív a haverom,és azt mondja többet ne haverkodjunk,és vége a barátságnak) a barátnőm össze jött egy másik gyerekkel,így szakított velem. Nem tudom talpra állni sajnos pedig próbáltam

2022. okt. 6. 22:54
 6/8 Kései Sirató ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ez egy ilyen rosszabb periódus az életedben, de el kell hinned, hogy nem lesz ez mindig így, lesznek jobb időszakok is.

Anyukádnak milyen betegsége van? Fontos, hogy tudja,hogy mellette állsz és bátorítsd, hogy legyen optimista, mert úgy jobban gyógyul.

Vannak azért más barátaid is, ugye?

2022. okt. 7. 09:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek sajnos,mindenki magamra hagyott
2022. okt. 7. 09:27
 8/8 Kései Sirató ***** válasza:
Új barátokat kellene szerezned!
2022. okt. 7. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!