Bár nem követem, de belebotlottam egy-két új videójába, ahol többnyire smink nélkül szerepel. Az arca mintha megváltozott volna (nyilván a korral is jár), de nekem kicsit a Down-szindróma jut eszembe róla.
Olvastam, hogy egy amerikai lap is említést tett erről, bár nem mondták ki nyíltan, csak utaltak rá, hogy az lehet.
Mivel lupusza van, ezt kezelni kell. Ezt szteroidokkal teszik nála, ami azt eredményezi, hogy megnő a súlya, kicsit megpuffad mivel a szteroid miatt a szervezet több vizet tart meg. Ha befejezi a szteroid kúrát, amit előírtak a betegségére, akkor visszaáll nagyjából minden a normális kerékvágásba. Az autoimmun betegséggel rendelkező emberek sokszor hízékonyabbak, fogékonyabbak a gyulladásos tünetekre és emiatt gyakran puffadnak fel. Ami nem elhízást jelenti, hanem a víz túlzott felhalmozódását a szervezetben. Nem tehet róla szegény, és nagyon sajnálom is őt, hogy ezzel kell együtt élnie...
2023. febr. 16. 17:41
14/16 anonim válasza:
Én is sajnálom. De nagyon igénytelen a nő, mindenfelé sajnáltatja magát (már kb. ebből él,mert zene az egy ideje nincs,se film), hogy jaj de beteg, de a pia meg a cigi az megy neki.
okt. 17. 17:31
15/16 anonim válasza:
Kedves válaszoló ekkora baromságot nem tudom honnan szedtél, mivel Selena nem dohányzik és mivel egy veséje van alkoholt is csak mértékkel ihat. Több filmben és sorozatban is munkálkodott az utóbbi években, valamint elért a dollár milliárdos státuszt a sminkmárkájával, ami nem kicsit mondja el azt, hogy tudja mit csinál.
Utóbbi sorozat: Only Murders in the building
Utóbbi film: Emília Perez (Itt egyébként énekel is, és jönni fognak majd spanyol számok)
okt. 27. 13:15
16/16 anonim válasza:
Hát pl. A pár hetes videóban amikor részegen vonaglik egy pasi előtt, meg amikor a testőre kapta el, mert egyenes menni sem tudott az előtte napi buli miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!