Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire figyelitek az utcán,...

Mennyire figyelitek az utcán, hogy hová és mire léptek rá?

Figyelt kérdés

Iskolából hazamenet hosszabb ideig várakoztam a megállóban. Mivel esett az eső, tömegével bújtak elő a csigák, szó szerint elborították a járdát, valamint a megálló környékét. A közelben több iroda, valamint iskola is van, ezért elég nagy gyalogos forgalom van azon a környéken. Elborzadva láttam, hogy a gyalogosok többsége semmitől sem zavartatva, sokszor telefonjukba meredve sétált. Így aztán sajnos a csigák egy része a járókelők lába alatt végezte, ráadásul sokszor ha vki eltaposott egyet még csak meg sem nézte, hogy mi volt az. Próbáltam néhányat járda legforgalmasabb részéről biztonságosabb helyre helyezni, amiért aztán kaptam is néhány kellemetlen megjegyzést. Teljesen kiborított az emberek hozzáállása. Ti mennyire figyelitek az utcán, hogy hová és mire léptek rá? És ha eltapostok vmit, az titeket is ennyire hidegen hagy?

18/L

2022. szept. 27. 19:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelek, hogy ne lépjek rá, amúgy aranyos tőled, hogy segítettél rajtuk :)

De vezetés közben is vannak hasonló helyzetek, nemrég mókus ugrott elém, azonnal fékeztem, a mögöttem levőnek jó reflexei voltak, de az idegrendszere lehetett volna nyugodtabb is :)

2022. szept. 30. 20:10
 22/24 anonim ***** válasza:
Én figyelem álltalában mibe vagy mire lépek. De megdöbbentő amúgy hogy mennyire nem ott vannak fejben az emberek manapság. "Mennek mint a birkák!
2023. júl. 2. 15:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Nagyon nem, eléggé álmodozó típus vagyok, el vagyok merülve a gondolataimban séta közben. Ha nézek is valamit,akkor felfelé, az épületeket és az eget figyelem.
2023. júl. 2. 23:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért ha úton kell átmenni, akkor ott nagyon figyelek.
2023. júl. 2. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!