Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnéd tudni ,hogy mikor...

Szeretnéd tudni ,hogy mikor halsz meg?

Figyelt kérdés
Ha lenne lehetőséged megtudni azt hogy pontosan hol és mikor fogsz meghalni te élnél a lehetőséggel hogy megtudd?
2022. szept. 22. 18:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Igen ,kivancsi lennék meddig kell még itt szenvedni
2022. szept. 22. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
nem, csak azt szeretném megtudni hogy hogyan.
2022. szept. 22. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Valószínűleg hamarabb befejezem azbéletem, mint amennyi adatott volna. Kíváncsi vagyok, ha végigcsináltam volna, mi lett volna.
2022. szept. 22. 19:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Aki a Nem opciót választotta ők miért azt választották?
2022. szept. 22. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Csatlakozva a #2-s hozzászólóhoz, engem is a módja érdekelne inkább.
2022. szept. 22. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen igen. Ha tudhatnám, hogy mikor fogok meghalni, sokkal jobban meg tudnám tervezni az egész eletemet.
2022. szept. 23. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
miért lett lepontozva a 2es válasz? Megválaszolta a kérdést egy nem-mel
2022. szept. 23. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem, de a halálnemem szívesen megtudnám, hogy fel legyek rá készülve, óvatosabb legyek.
2022. okt. 19. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem szeretném tudni, mert utána azon feszengenék, folyton ott járna a fejemben. Pláne ha esetleg nem egy öregkori időpontban lenne. Akkor biztosan tudnám, hogy valami rossz fog történni velem, és az a szorongás nem hiányozna. El venné a kedvem az élettől. Szerintem az élet attól is jó, hogy sosem tudhatjuk mikor mi fog történni, mert így élvezhetjük igazán, így fejlődhetünk. Unalmas lenne, ha mindig tudnánk mi fog történni. Mindennapunkat úgy kell élni, hogy sosem tudhatjuk, mikor láthatjuk esetleg utoljára a szeretteinket, minden percet úgy kell megélni és a legjobbat kihozni az életünkből. Sokakban milyen kapkodás, megbánás, félelem alakulna ki, ha megtudná, hogy esetleg már nem sok van vissza. Szerintem ennek több rosszabb hatása lenne, mint jó, bár tény, hogy az ember ettől jobban átértékelné az életét.
2022. nov. 14. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!