Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van aki tanárnak tanult de...

Van aki tanárnak tanult de nem dolgozik a szakmában?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka annak, hogy nem szerettél volna tanárként elhelyezkedni?

2022. szept. 20. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
A 0 megbecsülés és a nevetséges fizu.
2022. szept. 20. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

kívülállóként:

pénz, korlátlanul fegyelmezetlen diákok....stb

2022. szept. 20. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 2016-ban érettségiztem, azóta a volt angol tanárom valamilyen irodai munkát végez, a volt töri tanárom gyári munkát kezdett el ott ahol én dolgozom (csak én irodában dolgozom), a volt magyar tanárom külföldön helyezkedett el felszolgálóként, a földrajz és a testnevelés tanárjaim pedig nem tudom mivel foglalkoznak, de ők is már külföldön vannak)

Tavalyi osztálytalálkozó alapján vannak az információk :D

2022. szept. 20. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Három éve végeztem matematika-fizika szakon. Egy percet sem tanítottam a gyakorlaton kívül. Máshol több mint a dupláját keresem és van előrelépési lehetőségem. Jelenleg 400 nettó + juttatások a fizetések. A kezdő tanári meg keres kb 170-190-et nettóban.

Egyértelműen az anyagiak miatt nem tanítok. Sajnos anno a továbbtanulást előttem és így vannegy olyan diplomám amit soha nem fogok használni.

2022. szept. 20. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki el sem kezdett a szakmában dolgozni. Amit előttem már írtak, nulla megbecsülés, kevés pénz, problémás diákok, nulla fegyelmezési lehetőség, még problémásabb szülők, a hivatástudat nem elég. Akit ismerek, hogy tanárként szerzett diplomát, de nem dolgozik benne, scrum masternek ment el, jóval több pénzért, mint amennyit tanárként kapna, amúgy meg van hivatástudata, tanítana is, ha nem ilyenek lennének a feltételek.
2022. szept. 20. 16:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám ilyen

Azt mondta hogy nem lett volna türelme a diákok hülyeségeihez

2022. szept. 20. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kis híján gyógyszerfüggő lettem mert sem a többi tanárban, sem pedig a diákokban nem volt tisztelet, beszólogattak mindenkinek, ment az anyázás, egymás életének szándékos megkeserítése, plusz néhány gyerek konkrétan fenyegetőzött, hogy rá lesz küldve a família azokra a tanárokra akik rossz jegyet adnak nekik.

A vicc az, hogy még csak nem is valami rossz hírnevű faluszéli kisegítőben voltam...

Őszintén szólva akkor sem mennék vissza, ha a fizetés a háromszorosa lenne.

2022. szept. 20. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyukám először tanárképző fősulit végzett, azt hiszem talán csak a gyakorlat alatt tanított általánosban, szerette is akkor, de a fizetés miatt hagyta ott. Később a cégnél, ahol dolgozott, 2 másik nő is volt, akik eredetileg tanárok, ők is a fizetés miatt hagyták ott. Nem meglepő…
2022. szept. 20. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Volt hálózattanàrom húsz évet tanított, aztán inkább elment mérnöknek egy gyárba. /Több diplomája van, az egyik informatikàval kapcsolatos mérnök. De pontosan már nem emlékszem sajnos mit mondott/.

Azt mondta ott sokkal jobban keres.

2022. szept. 21. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!