Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Törődjek bele,hogy ez lesz...

Törődjek bele,hogy ez lesz mostmár?

Figyelt kérdés

A barátnőim nem èrnek rá mert családjuk van ès van olyan akinek gyereke is van.

Egy hèten jó ha 2x beszèlünk messengeren mivel felhívni nem tudom őket a gyerek miatt.

Nekem se férjem se gyerekem. Nagyon rossz,hogy csak dolgozom ès ha hazajövök munkából nincs kivel beszèlni mert mindenki elfoglalt.

Szomorú vagyok emiatt de ez a rossz idő is hozzátesz.

30/N

2022. szept. 17. 19:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Egyértelmű hogy a családjuk, párjuk az első. Keress új társaságot magadnak.
2022. szept. 17. 19:40
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Abba törődj bele, hogy most ez van, miért lenne mindig ez a jövőben is?
2022. szept. 17. 19:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Keresned kell új embereket, új barátságokat kötni. Nem kell megszakítani a korábbiakkal a kapcsolatot, de nekik nyilván a család a priorítás.
2022. szept. 17. 19:41
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
akkor ismerkedj és talán lesz párod akivel beszélgethetsz.
2022. szept. 17. 19:43
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
*nem beletörődni kell, hanem fejlődni.
2022. szept. 17. 19:43
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Beszélgessünk ha gondolod.
2022. szept. 17. 19:45
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Te nem akarsz férjet, gyereket?!

Ha nem, akkor vagy beletörődsz vagy keresel hozzád hasonló szingliket.

2022. szept. 17. 19:49
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Én pl nem szeretek beszélgetni, így untat, ha valaki hosszasan beszél hozzám. Nekem ez a tökéletes idő
2022. szept. 17. 19:51
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Volt pár ilyen barátom nekem is, szépen kikoptak, lett helyette másik, aki hozzánk hasonló. Nekem van vőlegényem, de ez nem "kifogás" arra, hogy elhanyagoljam a barátaimat és csak párosban töltsük a szabadidőnket. Nekünk már közös a baráti körünk és rendszeresen szervezünk programokat velük (6-7 fős társaság, lassan de biztosan gyarapszunk). Közöttük olyanok vagyunk mi is, mint két jó barát, nincs gyertyatartó vibe.

:)

Csak azt tudom mondani, hogy keresgélni kell, nyitni mások felé. Engem nagyon sokszor ráztak le, mikor próbáltam fenntartani a kapcsolatot, hogy nőjek fel, ha az ember nem egy semmirekellő, akkor ilyen a felnőtt élet, hogy soha senki nem ér rá. Mert ők ugye fontos emberek. Fontosabbak, mint én.

Nos, nem, nem ilyen szerintem. Én munka mellett taposom az egyetemet, járunk edzeni, nem unatkozunk mások nélkül sem, ennek ellenére folyamatosan elérhető vagyok a barátaim számára érzelmileg. Online mindenképp, fizikailag kicsit több logisztika, de még azon a héten megoldom a személyes találkozót, ha egy városban élünk. Napközben amint tudok, válaszolok nekik, ha valami fontos van, bármelyik este át tudok ugrani kicsit lelkizni, hétvégén pedig csak szólni kell és megyünk örömmel, legyen szó társas estről, vacsiról, borozgatásról, koncertről, akármiről. Általában csoportosan megyünk, de ha valaki csajos programot akar, akkor csajos program lesz. :) 21-30 közötti korosztály vagyunk, mindenki dolgozik, felnőtt életet él. Tény, hogy elég gyerekmentes a társaság, egyelőre úgy néz ki, hogy így is marad (mi ketten mindenképp).

Hova valósi vagy? Ha gondolod, írj. :)

26n

2022. szept. 17. 20:03
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
Azért egyértelmű hogy akinek családja van, a kicsike szabadidejét elsősorban a párjára gyerekére szánja, nem a barátnővel cseveg és tojik a gyerekre abban a napi pár órában is amikor tényleg tudna rá figyelni..
2022. szept. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!