Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most mire gondoljak? Csak...

Most mire gondoljak? Csak hülyéskednek, vagy lehet köztük valami?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szép dolog, de nálam volt az anyukám telefonja és belenyitottam a messengerébe. Az egyik kollégájával pajzán üzeneteket váltanak, vagyis nem tudom pontosan, mert nem olvastam végig, de anyám bugyiját tárgyalták ki, úgy, hogy a kollégája el akarja kapni anyám tangáját, mire az anyám írta, hogy nem is azt hord. Erre megkérdezte a kolléga, hogy mit és az anyám leírta neki. Szerintetek csak hülyéskednek?
2022. szept. 13. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez még lehet csak hülyéskedés is.
2022. szept. 13. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez túlmegy a hülyéskedés határán, nyilvánvalóan anyukád élvezi hogy szexuális töltetű téma jön fel. Nem hiszem hogy komolyabb helyzet lenne köztük (egyelőre), de nem kizárt valami a jövőben.
2022. szept. 13. 23:15
 3/5 anonim válasza:
96%

Ne haragudj de neked ehhez semmi közöd.

Ez egyébként csak hülyéskedésnek hangzik eddig viszont ne feszegesd a témát. Ha lesz köztük is majd valami idővel úgy is megtudod

Vagy ismered és nem kedveled a tagot azért aggódsz?

2022. szept. 13. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert a “tag” házas. Amúgy szeretném ha lenne anyámnak valakije, mert évek óta nincs és szerintem magányos, de nem ilyenre gondoltam.
2022. szept. 13. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Flörtölés. Igazából vékony a határ hogy meddig fajul. Sokszor egy házasság sem akadály. Számtalanszor megtörténik ez a mai világban. Csak ez anyukád számára nem vezet sehova.Max szórakozik kicsit. Oldja a magányát. Ő ebből jól nem jön ki soha. Mert vagy nem vál el a férfi, ha meg elvál simán benne van a pakliban hogy az anyukádat is megcsalja.
2022. szept. 14. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!