Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emo, nagy dolgok. Mit értenek...

Emo, nagy dolgok. Mit értenek ez alatt?

Figyelt kérdés
Hallottam már arról, hogy az emo emberek sokat gondolkodnak "az élet nagy dolgai"-n. Ez alatt mit kell érteni?
2022. szept. 10. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
azt hogy vagdossák magukat meg depis idézeteket raknak ki instára
2022. szept. 10. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Utólagosan megjegyzem, hogy azért kérdeztem meg mert a lányom is emo.
2022. szept. 10. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Léteznek még emok? Azt hittem hogy az a szubkultúra már kihalt a 2010-es évek elején.
2022. szept. 10. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Rengeteg létezik a mai napig, lányom is az, illetve rengeteg emo ismerősöm is van. Apám is az volt.
2022. szept. 10. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Nos, igaz én nem egy emo vagyok, de egy ideig foglalkoztam a témával. Elsősorban ez egy zenei műfaj kedvelet (akárcsak a rock - rockerek) úgy az emo is egy külön zenei ágazat. Én elsősorban azt javaslom, nèzz utána pár bandának, ami ebben a kategóriánan mozog. A dalszövegeik sokmindent el fognak mondani.

Az élet nagy dolgairól meg annyit, hogy ez eg, érzelmesebb hangvételt üt meg. Melyebb, talán nyomasztóbb.

Illetve az öltözködés, hajviselet. Sötétebb, lehangolóbb.

Ez egy életérzés, nem pedig egy divat vagy trend. Érdemes utána járni, mert meg fogsz lepődni mennyi érdekességet találsz.

A vagdosós, vérzős sztereotípiákat meg felejtsd el. Aki csak ennyit tud mondani a műfajról, garantálom azt sem tudja mit beszél. Csak lekezelő akar lenni egy irányzattal, amit nem ért. Fitoktatja a saját primitivitását.

2022. szept. 10. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Lol, létezik már emo nagypapa? Most nagyon öregnek érzem magam.
2022. szept. 10. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

"Illetve az öltözködés, hajviselet. Sötétebb, lehangolóbb."

Ebben igazad van, annyira lehangoló hogy az életkedvem is elmegy

[link]

2022. szept. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!