Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez nagy hiba volt?

Ez nagy hiba volt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályba, aki mindig piszkál, hülye vicceket mondd meg minden, nagyon idegesítő. Megaláz órákon, és lehet ez így nem hangzik idegesítően, de nagyon kellemetlen nekem ez az egész.

Tegnap órán nevetgélt és rólam énekelgetett hülyeségeket, gúnyos megjegyzésekkel fűszerezve, ezért felálltam, odamentem hozzá, ezt pedig azért mertem megtenni, mert ez rajz volt, ahol mindenki járkál, és a tanár is csak a végén jön be. Szóval odamentem hozzá, és adtam neki egy pofont...

Kicsit megbántam, mert ez nem én vagyok, és gyerekesebb, mint amiket ő művel, de utána egész nap komoly volt, és senkivel nem beszélt. Bocsánatot akarok kérni, de valahogy nem megy minden után.

2022. szept. 10. 21:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt nagy hiba.
2022. szept. 10. 21:36
 2/24 Psycho ***** válasza:
100%

Alapvetően pofonellenes vagyok, de ha tényleg minden így történt, ahogy leírtad, akkor megérdemelte.

Meglehet, hogy máshogy is lehetett volna kezelni a helyzetet, de sajnos van, aki csak ebből tanul, és ez kétségkívül hatásos volt.

2022. szept. 10. 21:40
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már te kérj bocsánatot
2022. szept. 10. 21:46
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Ne kérj most bocsánatot szerintem, nem kell alázatot gyakorolni egy ilyen emberrel szemben. A pofon túlzó reakció volt részedről, de már megtörtént és valamennyire tekintélyt szereztél ezzel. viszont a jövőben viselkedj vele minden szempontból kifogástalanul mindaddig, míg vissza nem tér a korábbi minősíthetetlen magatartásához, akkor pedig természetesen ne fizikai erőszakkal reagálj, hanem beszélj vele.
2022. szept. 10. 21:58
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
NE!!!! Nehogy bocsánatot kérj, jól tetted amit tettél.
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérj bocsánatot, jogosan tetted.
 7/24 anonim ***** válasza:
71%
"A pofon túlzó reakció volt részedről" Mi ebben a túlzott? Folyamatosan megalázta, ez a MINIMUM amit kaphatott érte! Örüljön inkább, én erőből tökön rúgtam volna.
2022. szept. 10. 21:59
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
xdd
2022. szept. 10. 22:34
 9/24 A kérdező kommentje:
xdd? Te is egy értelmes ember lehetsz, az biztos :D
2022. szept. 10. 22:48
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson bocsánatot kérni. Nézd levegőnek, valószínűleg kussolni fog mostantól. Írás alapján úgy gondolom fiatalok vagytok, lehet így mutatja ki a tetszését.
2022. szept. 10. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!