Az emberiség miért nem tud kollektíven leállni a gyerekgyártással? Miért nem látják hogy mennyire pokoli azzal a tudattal élni minden nap hogy bármikor meghalhatsz?
Miert akarjak a gyerekeiket is arra ítélni hogy minden nap azzal a tudattal kelljen élnie hogy megöregszik, szenvedni fog majd meghal? Miért nem látja mindenki hogy mennyire értelmetlen ez az egész körforgás?
Hogy nem kap a többi ember minden nap pánikrohamot amiért egyszer megszűnik létezni?
Az emberiség nagy része csak a szenvedésre születik, akinek meg nagyon jó élete van, annak meg pont hogy nehéz lesz itt hagyni a millióit, meg a luxust.
Az emberi élet egy ítélet, ehhez képest mégis öntudatlanul csak csinálják és csinálják a gyereket
Pláne szegény munkás családok, arra ítélik a gyerekeiket is hogy árufeltöltők legyenek.
Ha alkotni is szeretnék valamit, annak sincs értelme mert úgyis vége lesz annak is
Látnom kell ahogy a 81 éves nagymamám minden reggel bőg hogy hagyjuk már elaludni meg pelenkázni kell, nem tud lábra állni, a saját gyereke ápolja 0-24ben… ha nem lenne olyan gyereke aki erre hajlandó, akkor már rég nem élne.
Úgy éljen az ember hogy rá is ez vár? Miért vállal egyáltalán bárki gyereket?
Öhm...
Javaslom keress fel egy pszichológust a szorongásoddal.
És szintén javaslom Buddha élete és tanítása c. művet. Ott le van írva mit lehet kezdeni ezzel. Ugyanis amit leírtál, hogy tulajdonképpen a létezé szenvedés, az egy buddhista tétel.
3: miért pont a magyarokat emeled ki...??
NÉzd már meg a nálunk SOKKAL rosszabb helyzetben lévő fejlődő országokat... Sokszoros a szaporulat a miénkhez képest.
"pokoli azzal a tudattal élni minden nap hogy bármikor meghalhatsz"
. Szerintem meg tök zsír.
Én jól keresek, de mintha magamat olvastam volna.
Miért akkor mi értelme van szerintetek? Undoritoan tonkretenni a Földet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!