Egy kis bódés büfébe könnyebb dolgozni eladóként mint egy "étteremben" pultosként?
Figyelt kérdés
Ez a büfé inni valokat, nasikat , hamburgert, szendvicseket, meg talán hotdogot árul. Nem voltam még ilyen helyen dolgozni
Viszont pultoskent voltam mar nagyon sok helyen, bufe szeru gyorsettermekben nagyom sok mindent be kell tanulni, nagyon figyelni kell, es mindegyiket ott hagytam mert attol feltem nem tudom majd megtanulni, es nem is akartam tul komplikalt 900ftos oraberert..
Ez a bufe konnyebbnek tunik, vajon tenyleg igy van?
Egy buszpalyaudvaron van
2022. szept. 2. 14:18
A kérdező szavazást indított:
Könnyebb
Ugyanolyan nehez belejonni
6 szavazat
1/2 A kérdező kommentje:
Itt nem kell futarokkal foglalkozni, nem kell rendeleseket felvenni, nem kell tudni mindent fejbol hogy mit mibe kell szedni es mennyit
Itt csak oda adom amit ker es fizet
2022. szept. 2. 14:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!