Jogosan esik nekem rosszul, hogy a párom nem oszt meg velem dolgokat?
A fontos dolgokat mindig elmondja, de csak úgy sose mesél nekem, hogy ez vagy az történt, mindig máshonnan tudom meg, és ha mondom neki, hogy "ezt miért nem mondtad?", akkor támadásnak veszi, és azt vágja a fejemhez, hogy "nem tudtam, hogy neked mindenről be kell számolnom".
Erről egyébként szó sincs, nem kell beszámolnia minden apróságról, de néha jól esne, ha elmesélné, ha történt valami a napja során, mint ahogy én is mesélek neki néha ezt-azt. Együtt élünk, de ha én nem kérdezgetem őt, akkor ő magától semmit nem mond, harapófogóval kell kihúzni belőle mindent. Félreértés ne essék, nem b*szogatom őt éjjel-nappal ilyenekkel, csak néha kibukik egy-egy dolog, amit nekem nem említett meg (apróságok), és ilyenkor rosszul esik, hogy sose mond el nekem semmit.
Szerintem ez egy teljesen alap kommunikáció két fél között pláne, ha együtt is élnek.
Rengeteg sok férfit, idősebbet, fiatalabbat, ezer éve házasat, családosat stb. megismertem már, de olyat még nem aki ennyire ne akarna a barátnőjével kommunikálni.
Nekem ez elég fura, pláne, ha a nő kéri folyamatosan, hogy meséljen.
Persze ez önmagában még nem lenne probléma, de ha a másiknak ez nem jó, akkor bizony ez probléma.
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kérés lenne pláne a mai kommunikatív világban, hogy egy ember meséljen a napjáról, ha a szeretett nője megkéri, de ezek szerint neki még is nehezére esik.
Derítsd ki miért nm szeretne veled kommunikálni, ha elvileg szeret téged és veled akar élni, mert ez neked nem jó ebben a formában.
Nem minden ember szeret ilyen dolgokról beszélgetni.
Én például már azt a kérdést is utálom, hogy "Milyen napod volt ma?"
Ha neked ez nem jó, akkor beszéljétek meg, hogy hogyan legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!