Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írják tele olyan hozzász...

Miért írják tele olyan hozzászólásokkal, hogy "biztos az oltástól halt meg" azoknak a híreknek a kommentszekcióit, ami arról szól, hogy valaki hirtelen vagy betegség következtében meghalt?

Figyelt kérdés
Ehhez mennyire kell ostobának lenni, hogy mindent az oltásra fogjanak az emberek? Ezek még mindig okosabbnak hiszik magukat tudósoknál, virológusoknál? Miért létezik ennyi ostoba konteós? Eszméletlen, hogy nem tudják elfogadni, hogy az oltás az csak oltás, nem pedig chip meg mit tudom én miket találnak ki.
2022. aug. 31. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Valamivel meg kell próbálniuk igazolni az egy évnyi károgást, mert hülyén venni ki magát ha a "népirtó génvakcina" miatt végül senkinek nem lenne baja. Ezért kitalálnak sztorikat hogy alátámasszák az igazukat.
2022. aug. 31. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Mivel ahogy jöttek a valós eredmények, végül semmi sem az oltáselleneseket igazolta, így ez az utolsó szalmaszál amibe még megpróbálnak kapaszkodni. Hogy akkor innentől bárkinek bármi baja, azt bemesélik, legalább saját maguknak, hogy tuti az oltástól van.
2022. aug. 31. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Mert ostoba, egybites véglények, akiknek tényleg ez az utolsó kapaszkodójuk mielőtt teljes kognitív disszonanciába kerülnek.

[link]

2022. aug. 31. 18:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jókat írtatok nagyon, valószínűleg ez a helyzet. Kétségbe estek, hogy nem lett igazuk. Nem tudom, hogy szánjam őket vagy nevessek rajtuk..
2022. szept. 1. 06:40
 5/7 anonim válasza:
47%
nemtom ezt én se értem...
2022. szept. 28. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:

A vicc az, hogy 2024-et írunk, és azóta is látok ilyeneket.

Múltkor valaki felakasztotta magát, természetesen ott is felmerült az okos kommentelők körében, hogy nyilván az oltás a hibás. :)

2024. febr. 27. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Pont azért mert mikor kovid volt akkor bárki bármiért meghalt az kovidban halt meg. A motoros is, meg aki egyszer valamikor pozitív lett az is. Most visszadják a kölcsönt.

Egyébként pontos statisztika van róla, (nem idehaza) hogy az oltás utáni időszak után folyamatos túlhalálozás van és a szívizomgyulladásos halálok és a vérrögkéződés miatti halál is drasztikusan megemelkedett és a vetélés is,plusz a "turbo-rák" és az immun eredetű betegségek. Oltott és oltatlan gyerekek sortteljesítménye közt is különbség volt mérhető.

A cenzurázott hazai és külföldi média elhallgatja. Ez is tény. De meggyőzni senkit nem lehet "nemattólvan" szöveg megy, közben pontos kutatási eredmény mutatta ki, hogy a vírus tüske fehérje termelés a testi sejtekben elkezdődött a génvakcina miatt, és ha az a testi sejt a szívben volt vagy a petefészekben , vesében, akkor azt pusztítja el a saját immunrendszer mert az a dolga (idegen virulens anyag termelő sejt az ellenség a szervezetnek). Nyilván ez a hosszú élet záloga.

Kérlek pontozzatok le , köszönöm szépen, nekem ez jólesik

2024. febr. 28. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!