Vannak itt olyan nők/férfiak akik szándékosan híznak és imádják azt ahogy növekszik a testük?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 14:38
1/18 anonim válasza:
A mai hízàs fétises barom posztját láthattuk.
2/18 anonim válasza:
A legtöbb magyar szándékosan hízik, mivel mindenki tisztában van az egészségtelen, mozgásszegény életmód következményeivel.. tehát tudatosan eszik szemetet és nem mozog semmit, aminek egyik következménye az elhízás. A fogyásért pedig nem tesz semmit.
3/18 anonim válasza:
Igen vannak, én pl. kb 160 kg vagyok, egyelőre 🐷
4/18 A kérdező kommentje:
Bunko kommentekre nem vagyunk kíváncsiak, ha nem tetszik ne olvasd és ne válaszolj
#4 waoo az már jo sok, mióta hizol és lenne kedved beszelgetni?
2022. aug. 25. 15:16
5/18 anonim válasza:
Nem szándékosan, de hízom. 55 voltam, aztán most olyan 75-80 környékén járok.
6/18 anonim válasza:
Sokat zabálsz mértéktelenül, vagy hormonális probléma?
7/18 anonim válasza:
Valószínűleg a pajzsmirigyem nem működik megfelelően. Már orvosi útra tereltem a kérdést. Sajnos egyhamar sehová sem jutok el a hosszas várakozási listák miatt.
Ellenben azt az undorító stílust szerintem senkivel sem engedd meg magadnak, hogy "mértéktelenül zabálsz" és hasonló jelzőkkel illesd. Gusztustalan, ordenáré és nekem csak annyit mond el rólad, hogy egy újabb kultúrálatlan ősemberrel van dolgom. Szomorú.
9/18 A kérdező kommentje:
En is ilyen vagyok, nemrég ertem el a 100 kilot és nem akarok megállni
2022. aug. 25. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!