Milyen embert képzeltek el a Dusán névhez?
Kicsit ilyen vaskosabb felépítésű; ,,húsosabb", de erős is; nem annyira a szavak emberét képzelem ilyen névhez,hanem inkább a tettekét, hogy ő inkább ilyen tevékeny, gyakorlatias. És pl közelismerésnek örvendőnek képzelek el egy ilyen embert, ezzel a névvel, mert pl elismerik az erejét, és mindig hívják, és sokat segít. Ilyen embert képzelek el; nem ismerek ilyet.
Dudinak semmiképpen Ne becézzétek,mert az nagyon kellemetlen lenne, ha bárkit így szólítanának.
Szerintem ezt a nevet alapvetően Nem kell becézni. Úgy a legjobb. A Duska nevet se tudnám senkinek elképzelni, hogy jól állna. Dusó, Dusi, Dusa se tetszenek nekem pl; úgyhogy én ilyen módokon sem becézném. Dunának sem becézném. Ez a név lehetséges,hogy egyedül becézetlenül jó. -szerintem. Vagy max még oviskorban belefér, hogy Duscinak hívják, de inkább az se annyira jó. Dudu se jó. Dudó esetleg; mint aki mindentudó. :):) De inkább azt se, ezekből csomó amit írtam, mind hasonlítanak valamire; ami miatt nem adnám azt a becézési formát. pl Dusó, Dusi, Dusa -tusfürdő(mintha a gyerek mindig büdös lenne, akár cukkolhatnák miatta, hogy dusó-tusolj); dusi-duci-dusa asszem van valami ilyen hal, hogy busa. Dusci egy női testrész egyik elnevezéséhez hasonlít. Duska meg simán szerintem túl gyerekes, nem tetszik. A Duna menő, én azt a folyót imádom, csak onnan is lehetne más dolgokra asszociálni, ha egy embert hívnának így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!