Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetértetek ezzel az idézettel?

Egyetértetek ezzel az idézettel?

Figyelt kérdés
"Amit elveszítünk, az sokkal édesebbnek tűnik utólag. Tudom, hogy így van, mert egyszer nagyon akartam valamit, és meg is szereztem. Ez volt az egyetlen dolog, amit igazán akartam életemben... aztán, amikor az enyém lett, porrá omlott a kezeim között... és ebből megtanultam, hogy az ember nem szerezhet meg magának semmit, egyáltalán semmit. Mert a vágyaink becsapnak." - Francis Scott Fitzgerald
2022. aug. 16. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Van, amire igaz, hogy hiába akarod nagyok, akkor sem okoz igazán örömet, ha végre elérted. Van, ami viszont tényleg örömmel tölt el. Elveszíteni se mindegy, hogy mit. Van, amiről utólag kiderül, hogy nem is volt baj, hogy elveszítetted. És van olyan, amit valóban akkor értékelnél igazán, amikor már nincs.
2022. aug. 16. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Minek ide idézet

Ha odabasz a kinézet

2022. aug. 16. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

Bár a végével nem teljesen, mert ha nem szerzünk meg semmit, azzal se leszünk előrébb. Inkább meg kell tanulni értékelni azt, amink van, na meg önismeretet szerezni ahhoz, hogy rájöjjünk, mire vágyunk igazán, és mi az, ami csak az “elérhetetlensége” miatt érdekel.

2022. aug. 16. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Túl minimalista számomra,nem értek egyet vele.

Azzal jobban egyetértek,hogy a a legvégén dől el minden,nem szamítanak az apróbb veszteségek HA sikerül a végén.

Legalábbis abban az esetben,ha visszacsinálható a dolog.

Tehát ha olyan ára van a dolognak,ami kényelmetlen és a végeredmény sem lesz olyan...

Akkor az már nem a kívánt végeredmény,és stratégiaváltás kell.

2022. aug. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!