Ketszer megbeszelt interju idopontra nem mentem el, ha el megyek szemelyesen felkeresni a tulajt, mire szamithatok?
Megbeszeltunk egy idopontot hogy mikor menjek be szemelyesen talalkozora , aztan nem tudtam menni es jeleztem fele, felajanlotta hogy masik idopontban is mehetek. Megbeszeltunk egy masik idopontot is, arra sem tudtam elmenni...elotte irt uzenetet hogy megyek e, es en nem tudtam elmenni..lelkifurdalasom van
Arra gondoltam el megyek szemelyesen a helyre ahova behivott es megkerem az ott dolgozot hogy szoljon a fonokenek, bocsanatot kernek es beszelnek vele..
Mire szamitsak?
Fog egyaltalan beszelni velem ezek utan?
Mi az a halaszthatatlan dolog, ami miatt két, előre megbeszélt időpontban sem voltál képes megjelenni?
Már ne is haragudj, de biztos vagyok benne, hogy ha fájna valamid és orvoshoz lenne időpontod, ott toporzékoltál volna fél órával az első alkalom előtt.
Neked nem fontos ez a munka. Ne csinálj úgy, mintha az lenne.
Tehát másodszorra még arra se vetted a fáradtságot, hogy jelezd, hogy nem érsz rá?
Aki ennyire tróger, és ennyire nem fontos neki a munka, annak én esélyt sem adnék, sőt idegesítene, ha feleslegesen rabolja az időmet a személyes tipródásával a kapuban
Nem érdekelnél a továbbiakban.
Olyan nincs, hogy két időpontra sem tudsz elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!