Várjátok már ti is végre, hogy ősz legyen, hogy egy kicsit hamarabb menjen végre a nap aludni, a gyerekek óvodákban, iskolákban legyenek, a strandszezonnak és utazgatásnak végelegyen és beinduljon a rendes munkaszezon, nem pedig uborkaszezon?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 12:48
1/14 anonim válasza:
Igen, de nem ezért. Kíváncsi vagyok a rezsi árakra.
2/14 anonim válasza:
Ez mind nem érdekel, de a kánikula meg a szúnyogok-legyek hogy eltűnjenek azt nagyon várom.
3/14 anonim válasza:
Is-is.
Tömeg lesz a vonaton, és sötétben megint alig látom majd a kertemet, emiatt nagyon nem várom.
Viszont a hőséget én se szeretem, a hűvös és esős idő az jó lenne már.
+ majd az ősszel megyek nyaralni, azt mondjuk várom már nagyon
4/14 anonim válasza:
Azokért amit te mondasz, egyértelműen nem.
Nem várom hogy előbb menjen le a nap. Miért lenne az jó?
És az miért jó ha vége a nyaralásnak és "munkaszezon" van? (Egyébként nekem nyáron is ugyanannyi munkám van)
Neked nem jó hogy nyaralni mész? Vagy ilyen megkeseredett vagy?
5/14 anonim válasza:
Igen, de nem ezért.
Én a hideget szeretem meg az esős időt és azt, ha korán sötétedik.
6/14 anonim válasza:
Nagyon. Végre sétálhatok majd órákat az esős-ködös időben, nem az lesz hogy kimegyek, és a testem 5 perc után meg akar halni.
7/14 anonim válasza:
A most várható rezsiárak fényében egyáltalán nem várom a hideget. Pedig eddig szerettem eddig. De most a gatyám rá fog menni, úgyhogy nagyon nem várom, maradhatna a meleg, az olcsóbb.
8/14 anonim válasza:
Nem. A nyár a kedvenc évszakom.
Talán irigy vagy azokra, akik strandon voltak, nyaralni mentek, te pedig nem, és ezért várod annyira az őszt?
9/14 anonim válasza:
Azt várom, hogy vége legyen a kánikulának, ami valószínűleg aug. 31-gyel nem fog bekövetkezni. Egyet sajnálok a nyárból, a hosszú nappalokat. Utálom, mikor délután fél négykor már lámpát kell kapcsolni és a zord, sötét hajnalban kelni.
10/14 anonim válasza:
6-9 @ Azt tippelem hogy ez a tetű száraz forró eltart 09 végéig és talán lesz eső októberben de ez sem biztos 2 év távlatában .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!