Mit gyűjtenétek szívesen, ha a pénz nem lenne akadály?
Figyelt kérdés
Most főleg tárgyakra gondolok: figurák, kocsik, ruhák, ékszerek, bármiféle díszek, legó, akármi.
Nekem személy szerint a Hot Toys figurák ilyenek, Star Wars rajongóként bitang menő lenne egy pár olyan, de ilyen 300-400 euró darabja, ami 100.000 Ft+, hát, maradjunk annyiban nem leszek nagy gyűjtő. :D
Nektek mi van ilyesmi, amit nagyon szívesen gyűjtenétek ha a pénz nem számítana?
2022. aug. 9. 22:18
12/16 anonim válasza:
Sportkocsikat, old timer-eket, könyveket, különlegesebb ingatlanokat.
13/16 anonim válasza:
Valahogy a tárgyi dolgok már nem hoznak annyira lázba, mármint a kacatok. Elsősorban élményeket gyűjtenék, utazás, koncertek, kirándulás, gasztronómia terén stb. +nyilván ingatlant is, ha annyi pénzem lenne.
14/16 anonim válasza:
Ja és cicákat is gyűjtenék, mert nagyon szeretem őket. :) Minden színvariációban lenne cicám. :)
15/16 anonim válasza:
Hangszereket, régi eredeti bakeliteket, régi játékkonzolokat
16/16 anonim válasza:
Én antik szovjet gyártmányú kar és zsebórákat gyűjtök. Nem túl drágák, de jó lenne, ha többet tudnék ráfordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!