Mondtok pozitív dolgokat mondani a világból? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ez nem kamu/poén kérdés. Annyi rosszat hallani mostanában, hogy az ember kicsit örülne a pozitívumoknak. Miért érdemes élni, miért szép az élet? Mi derít titeket jobb kedvre?2022. aug. 9. 21:52
11/15 anonim válasza:
#10 Hallod, a kérdező pozitív dolgokat kért, nem negatívakat, mint a párkapcsolat, ami a vezető oka az öngyilkosságoknak, vagy a horgászat ami állatkínzás...
12/15 anonim válasza:
11, az hogy fejjel lefelé látod a világot, az nem az én problémàm.
Egy jó párkapcsolat szuper, a horgászat meg remek sport.
Le lehet akadni, hülye gyerek.
13/15 anonim válasza:
Kutyák, fák, kirándulás, természet. Nekem ezekért érdemes élni. Sajnos lassan elveszik tőlem az erdőirtással és a benzinhiánnyal. Az Alföldi sivatag közepén pedig nincs hova menni. :(
14/15 anonim válasza:
Miért érdemes élni, miért szép az élet? Mi derít titeket jobb kedvre?
Azert mert 1 életed van, nem vagy beteg, van a fejed fölött tető, van az asztalodon étel, van szerető családod és barátaid, állataid:) persze ezeket a saját peldambol irtam le, engem ez derít jobb kedvre:)
15/15 anonim válasza:
Hegyek völgyek Duna napsütés naptej illata szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!