Mennyire visel meg mentálisan a világ jelenlegi helyzete?
Engem nagyon, de nem tudom, hogy ezzel mások hogy vannak és érdekel.
Én úgy érzem minden tervezhetetlenné vált, és kicsit kiszolgáltatottnak is érzem magam a vezetőknek. Felmerült, hogy külföldre koltozzunk, de komoly terv nincs, mert minden olyan bizonytalan. Tehát én bizonytalanságot, kiszolgáltatottságot, tervezhetetlenséget élek meg. Ezekre nem kérek kommentet, tanácsot, javaslatot, kizárólag mások megélése érdekel, erre irányul a kérdés.
Adok meg szavazást is, de a kifejtéseknek is örülök, ha az saját élmény és nem az enyémre adott reakció.
Mondjuk az embereket eddig talán jobban tönkretették a történelemben, mint most.
Annyi a különbség, hogy most már a környezetet is sikerült tönkre tenni, ezt viszont már vissza fordítani nem fogják, csak jobban pusztítani.
A 39-el én is tudok azonosulni.
Ha valaki jó időszaknak jelölte és látja ezt, köszönöm, ha megosztja, hogy mi a titka. Komolyan örülnék egy olyan álláspontnak.
26: tessék egy érzékletes kis játék(?)film a totális kontrollról:
https://www.youtube.com/watch?v=wLZIDwN19SM
És egy hosszabb magyarázat keretébe foglalva a jelenlegi helyzet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!