A magyar drogdílerek valóban ennyire kegyetlenek?
Sohasem értettem hogy nincsen olyan hogy más bűnözők a drogdílereknek esnek a rengeteg pénz miatt (aztán lehet hogy van csak a hírekben nem hallani ilyenről).
Egyik ismerősöm szerint azért mert a dílerek veszélyesek, hiába a szigorú fegyvertartás ők éles fegyverrel járnak és ha valaki megpróbálná őket kirabolni ha nem egyből intéznék el akkor a kapcsolataik révén kinyomoznák hogy ki próbálta meg őket kirabolni és később elrabolnák elvinnék valahová és ott nyírnák ki.
Ez igaz, hogy magyar viszonylatban is ilyen kemények nálunk a drogdílerek? És a rendőrség miért nem lépfel ellenük keményebben?
14 éves voltam mikor gimibe kerültem, akkor már volt egy velem egykorú osztálytársam, aki kemény drogos volt, és díler. A keménykedés ott merült ki, hogy engem akart megverni, pedig SOHA egy szót sem szóltam hozzá. 55 kilós lány voltam akkor, ő meg nyilván fiú volt.
Éles lőfegyver, persze. Eleve a fegyvervásàrlàsi engedélyt sem adják meg szinte senkinek maroklőfegyverre. Írom ezt úgy, hogy ezt tanultam, mert kombinált fegyverismereti vizsgával rendelkezem.
Meg a fekete piacon sem lehet csak úgy hipp-hopp hozzàjutni dolgokhoz. Egy piti díler az piti díler, és kész. Te a nagy halakat sose fogod látni, mint átlagember. De ne is vàgyj rá. Valószínűleg elég nagy szenny az egész dolog.
"éles fegyverrel járnak és ha valaki megpróbálná őket kirabolni ha nem egyből intéznék el akkor a kapcsolataik révén kinyomoznák hogy ki próbálta meg őket kirabolni és később elrabolnák elvinnék valahová és ott nyírnák ki"
Ez konkrétan az esti mese kategória.
A legtöbb díler kishal, meg csomó kis veréb tinidíler. Nincs azoknak lőfegyverük se kapcsolataik se semmilyük, max nagy szájuk.
Volt egy riport film, hogy valami dzsipó dílert lerohant a tek, volt nála valami nagyobb pengélyű tőr, de amúgy úgy beparázott mikor rámentek a kommandósok hogy szó szerint a gatyájába hugyozott.
6-7 évvel ezelőtt Nyíregyházán a Huszártelepen (Guszev) volt egy díler akinek volt éles lőfegyvere és használta is már…
Az eset után tudtommal lesittelték az illetőt.
Nem gázriasztó és gumilövedékes volt.
De a piti dílerek max. Gáz/gumi lövedékes fegyverrel vagánykodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!