Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szállnak egyesek totál...

Miért szállnak egyesek totál betegen buszra?

Figyelt kérdés

Főleg vasárnap nem értem amikor sok fontos dolguk betegen nem lehet.

Ma két járaton is teljesen összeköhögtek

2022. aug. 7. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

"Éjszakás műszakból jön haza betegen"

Akkor már a kollégákat is lefertözte legalább. Ott egye meg a fene az ilyet. De azt a munkáltatót is, aki ezt engedi!

Betegen busszal max akkor megyek, ha orvoshoz muszáj mennem és más mód nincs, mert messze van kicsit gyalog. De betegen máskülönben egyáltalán ki sem dugom az orromat.

Persze ebben a tróger országban

Legtöbb birka főleg 40-től felfelé büszkén veri a mellét, hogy bezzeg ő négykézláb is bemegy dolgozni. Akár vasárnap is.

Na, ezért nem fogunk soha kinőni a mocsokból, mert ilyen a hozzáállás.

2022. aug. 7. 15:52
 12/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
88%

Mert, neked még nem volt olyan, hogy bementél, semmi bajod, és bent jött ki a betegség?

12 órás műszakban, pláne éjszakás műszakban, aztán pláne nem tudnak hirtelen keríteni senkit helyetted.

Fhú, ebben a "tróger országban" mennyi kecihülye van (:

2022. aug. 7. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Esküszöm nem veszekedni akarok senkivel, de sosem tudtam elképzelni, hogy valaki "összeköhög". Most ezt nem kifejezetten a kérdezőre irányul, mert több helyen is láttam már. Azt írtad, látszott rajtuk hogy betegek. Akkor nem az lenne a logikus hogy olyan messze állok tőlük a megállóban amennyire csak lehet, utánuk szállok fel a buszra, aztán leülök tőlük messze? Így nem tudnának összeköhögni. Kivéve persze ha a beteg ember mellém ül le, az pech...
2022. aug. 7. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Mert busszal akarok menni. Nem mindegy, hogy beteg vagyok?? Legyél egészséges és akkor te se fogsz érezni belőle semmit se.

Úgy se kapja el tőlem senki se...

2022. aug. 7. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!