Mik azok a haszontalan, klisé vígasztalások és/vagy tanácsok, amik a legjobban irritálnak?
Figyelt kérdés
Pl "ne légy szomorú", "mosolyogj, és a világ visszamosolyog!"2022. aug. 6. 16:07
11/21 anonim válasza:
"Minden okkal történik" - nálam ez visz mindent.
12/21 anonim válasza:
"Úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna" 😭😭😭
ennél semmitmondóbb és haszontalanabb, cserébe "nagyon bölcsnek" hangzó szöveg szerintem nincs
14/21 anonim válasza:
"Ilyen az élet!"
Vicc nélkül vigasztalásnak szanják de nem tudom ki nyugszik meg én biztos nem 😅
15/21 anonim válasza:
Ez nem igazán vigasztalás, bár lehet hogy annak szánja az illető, de mostanában mindig megkapom ezeket: "Még csak most jön a java!" "És ez csak rosszabb lesz!" "Számíts rá, hogy ez lesz!" - ezeket a közeljövővel, néha konkrét alkalmakkal kapcsolatos aggodalmaim kimondásakor kapom egy bizonyos személytől. És nem érti, hogy mi a bajom ezekkel a mondatokkal! Amikor nyilván arra vágyom, hogy biztasson, megnyugtasson, hogy minden jobbra fordul, erre pont az ellenkezőjét mondja és azt hiszi, hogy ettől én jobban fogom érezni magam.
16/21 anonim válasza:
Majd jobb lesz/összejön/türelem, nekünk sem volt anno könnyebb, a baloldal még rosszabb lett volna
18/21 anonim válasza:
“Nyugi!”
“Ne aggódj!”
“Majd kialakul!”
19/21 anonim válasza:
"Mindennek oka van"
Na ez a halálom nekem is:(
20/21 anonim válasza:
Ja, ez kb. olyan bölcsesség, mint hogy "Ne félj a repüléstől, egy repülőgép sem maradt még fönt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!