Hogyan válasszak egyszerű művésznevet?
Néhány éve kézműveskedek. Szeretnék valami rövid és egyszerű művésznevet kitalálni, amivel a későbbiekben esetleg értékesíthetem a dolgaim.
Sajna tucat nevem van az életben, vagy ezer ember szintén ezzel a névvel látott napvilágot. Nem egy fajta anyagból dolgozom (pl nem csak kerámia) hanem több féle alapanyagot is felhasználok, így az anyag fajtáját kihagynám a névválasztásból.
Amiket eddig kitaláltam, már mások is használják. Igaz, más dogokat csinálnak, pl az egyikük fotós. Az megengedett, hogy engem is úgy hívjanak, csak esetleg egy pl handmade utótaggal vagy hasonlóan?
Legyél titokzatos és egzotikus!
Kaksepah
Szerintem keress vlaami olaszos, spanyolos keresztnevet önmagában. :):):):) Vagy a két alapneved közé berakva. Nemtom, neekm most ez az érzés jött, hogy ez akár jó lenne neked. :):)
behindthename.com
izz pl van sok. :):)
*itt
Amúgy lehet teljesen összekevert betűkkel is,vagy pl valami saját/sajátos mozaixó. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!