Miért ilyenek az emberek gyakorin?
Kérdező, miért, mi van a való világban odakint? Jó alakú nő vagyok, és ha felveszek egy testhez simuló ruhát, olyan árgus szemeket meresztenek rám, hogy csak na.. mintha valami főbenjáró bűnt követtem volna el.
És igen, igaza van az 1. válaszolónak, a legtöbb kérdező is olyan egybites kérdést tesz fel, hogy más választ nem is érdemel mint, amilyen kérdést ő maga is feltett.
Sokszor már azért is kap itt egy válaszoló a másik válaszolótól, ha a kérdezővel egyetért, de sokszor maga a kérdező is lehurrogja a válaszolókat, mert nem vele értettek egyet a többiek. Pedig ő kérdezett, mégis neki áll feljebb.
Szokták mondani, amilyen az adjonisten, olyan a fogaddisten.
Sztem az egész társadalomban megfigyelhető, egyre több és egyre hangosabb a kötekedő hlye.
Viszont ez az oldal egész egyszerűen már lassan elveszíti az értelmét, mert szinte mindenre kapsz jobb választ máshol.
Gondolom, ez is az oka, hogy folyamatosan zuhan a színvonal, és ma már zömében olyanok válaszolnak, akik a kifejtést sem tudják értelmezni, de azért belekötnek a kérdezőbe.
Őszintén szólva én már csak biciklizés és angol fordítási kérdésben kapok 1-2 értelmes választ, de ha őszinte akarok lenni, csak lustaságból teszek fel kérdéseket, ha nincs kedvem/időm utánanézni.
Néha engem is bosszantanak az ilyen emberek, de gondolj arra, h ezek az emberek tuti, h nem élnek boldog, kiegyensúlyzott életet:
aki olyanok írt nekem priviben, h kössem fel magam, vagy vmi hasonlót, vagy a sok fröcsögő személyeskedő női válaszoló...kövérek, munkanélküliek etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!