Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmélkedek, te hogy vagy vele ?

Elmélkedek, te hogy vagy vele ?

Figyelt kérdés

Csupán a világot látva, szerintem bő tíz év múlva az emberek ki pusztítják magukat. Elfogynak a nyersanyagok, az elektromos hálózat is romokban lesz ezáltal vissza csöppenünk a múltba. Mint az élemiszerek, létfontosságú cikkek drágulása végett egy “tüntetés” lesz ami nem mondható annak hanem inkább lázadás és fosztogatás szintre mélyül .. egy idő után (persze szerintem) a jól ismert amcsi filmekben látott szituáció lesz, hogy mindenki jobb helyet keres magának , egymásnak fordulunk a túlélésért .. házból házba fosztogatások és gyilkosságok ez ellen pedig nem lesz ki tegyen mert mindenki inkább a túl élesre koncentrál majd . Szépen de lassan kipusztul az emberi faj egy része . Az erősebb (kutya baszik) ember marad életben és ők fogjak ismét újra kezdeni azt amit már a régi őseink tettek . Remélhetőleg sikeresebbek lesznek mint a mostani rendszer megalkotói ( véleményem szerint ez egy semmit mondo rendszer .. dolgozz másnak hogy te éhes , létezhess , legyen létjogosultságod es hogy legyél valaki ne csak egy por nép )

A másik opcióm pedig az hogy a globális felmelegedés végett a sarkkör megolvad es mindent eláraszt a víz , avagy a felszabaduló metànok végett felgyorsul a klíma változás és nyáron “sza rrá” fől az ember majd a 70 fokban ..

Ez az én elképzelésem a 10-20 év jövőjéről , ti hogy gondoljatok ??

#világvége #COVID #Elmelkedes #Gazdasági vállság #Majom himlő
2022. aug. 4. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem úgy áll a helyzet hogy kipusztulunk. Tulajdonképpen az elmaradott régiók csak úgy szaporodnak, miközben megélnek egy szál gatyában kenyéren vízen is.
2022. aug. 4. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
A kérdés rossz kategóriában van és nekem végig kellett olvasni ezt a végeláthatatlan litániát, hogy konstatáljam. Máskor légyszíves figyelmesebben!
2022. aug. 4. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Túl sok tv-t nézel, keveset gondolkozol.
2022. aug. 4. 15:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Elég kevés TV-t nézek , mivel kamionozok és nincs módom , csak gondolkozni van időm :)

#2 Bocsánat .

#1 Tény és való , de ők sem élik meg a 20+ t sajnos .

2022. aug. 4. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Ha így haladunk és nem történik valami drasztikus változás, akkor pár évtizeden belül hacsak nem töröl el minket egy természeti katasztrófa, akkor a ma ismert társadalom nem fog létezni. A vízért, a kajáért és az élőhelyért fogunk harcolni. Jó vége nem lesz ennek már.
2022. aug. 4. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van időd olvasni, ajánlom a Deep Adaption Hungary csoportot, ott már erre az időszakra készül aki tud.
2022. aug. 4. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytad a beporzók szisztematikus irtását, a termőföldek kinyírását folyószabályozással, erdőirtással, monokultúrával, vegyszerekkel. Szóval szerintem hamarabb fogunk éhen- vagy szomjandögleni, minthogy megérezzük, hogy az elektronikával vagy egyéb nyersanyagokkal baj van.
2022. aug. 5. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:
2022. aug. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!