Létezik olyan hogy valaki azért válik beteggé lelkileg, mert belé beszélik ,hogy az? Beteg lettem?
Szorongo ember voltam mindig, zarkozott. Anya mar kiskoromban is elvitt orvosokhoz mert nem voltak barataim..(?) mar gyerekkoromban papirjaim voltak kulonbozo megallapitott diagnozisokrol, mikozben semmi bajom nem volt , az orvosok mindig ra irtak ujabb es ujabb betegseget a lapokra.
Magamnak valo, felenk voltam, es ezert hordott Anya orvosokhoz, mert mar gyerekkoromban is bolondnak tartott a csaladom. Nem, nem tulzok.
Kb 11 evesen voltam eloszor PSZICHIÁTRIÁN mert Anya elvitetett aztán utána még többször is
Tenyleg semmi bajom nem volt! Ultem beteg gyerekek kozott akik nem tudtak feloltozni mert egy hang azt mondta nekik, vagy kenyszercselekveseik voltak, stb nekem semmi ilyesmi
Aztan ahogy nagyobb lettem mar nem engedtem ezeknek a dolgoknak nem hagytam hogy orvosokhoz vigyen, mikozben az eg egy adta vilagon, semmi bajom nem volt
Még most igy ugyanolyan zarkozott, magamnak valo vagyok, ahogy telnek az evek egyre durvabb ahogy Anyaek bannak velem..egy bolondnak tartanak
Barmit mondok, bolond vagyok. Barmit teszek, bolond vagyok
Vagy a bolond szot hasznaljak, vagy azt hogy beteg
"Ne hallgass ra mit mond, ő egy bolond"
"Hagy mondja úgyis egy beteg"
"Neki mindig van még valami betegsége ennek a beteg gyereknek"
Levegonek vagyok nezve , es ha megszolalok ezeket mondjak nekem.
Ha elegem lesz, es elkezdek ordibalni hogy mit kepzelnek hogy lebetegeznek, azt ordibaljak hogy engem megint orvoshoz kell vinni
Az utobbi idobben, ugy erzem nem birom ezt tovabb. Faj a mellkasom, szorongok, alig tudok ki menni a hazbol ha ki megyek rosszul leszek, szerintem depresszios vagyok
Es ugy erzem ez mind amiatt van mert belem beszeltek hogy en egy bolond vagyok, nem tudom mit csinaljak. Regen nem voltak ezek a dolgok, semmi bajom nem volt de most mar tenyleg orvosra lenne szuksegem. Olyan mintha betegge tettek volna. Panikrohamaim is vannak
Miattuk lettem beteg vagy semmi koze ahhoz, ahogy bannak velem?
2. Nincs kapcsolatom, hogy lenne ilyen korulmenyek mellett?
Ugy erzem megfogok bolondulni
Van egy olyan betegség, hogy kivetített Münchausen szindróma, bár hogy ez az-e, azt nem tudom.
Egyébként ja, elég valószínű hogy rajtad hagyta a nyomát az, ahogy veled bántak, de nem kell, hogy az egész életedre hatással legyen. Távolitsd el magad a családodtól annyira amennyire csak tudod, és esetleg menj el terápiára (nem azért mert bolond vagy, hanem hogy segítséget kapj az elbszott nevelésed visszacsinálására)
Tobbszor is mondta nekem Anya hogy "az a baj te nem vagy szeretheto" , a sajat Anyam ezt mondta nekem
Bocsi a sok irasert, csak nem szoktam ezekrol beszelni senkinek, es kicsit jobb hogy ezeket leirtam most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!