Szerintem csak automatikusan törlődik ha sokan jelentik.
Kiírtam egy egyáltalán nem moderálási elvekbe ütköző kérdést, egy ezek szerint nem túl értelmes embert valamiért zavart (talán gondjai voltak az igazsággal), bíztatta a többieket is a jelentésére (mások erre bíztatása nem szabályellenes?) és törölték.
Könnyű megnyomni azt a jelentés gombot, ha valaki nem tud érvelni.
Természetesen nem fogadom el, hogy törölték, de mit lehet tenni, itt ez a rendszer van.
Máskor a humorba írtam ki egy ugyanígy nem szabályzatba ütköző kérdést. Szinte szóról szóra azt, ami egy humorista műsorában is volt. Semmi sértő nem volt benne. Valakiknek nem tetszett, jelentették és törölték. Ugyanakkor továbbra is ott vannak a legbugyutább, humortalan kérdések.
Vagy az ezó kategóriában, ha te szkeptikus vagy és érvelsz, akkor jelentenek. Könnyebb ugye, mint egy értelmes vitát kezdeni és érvelni.
Volt már egyértelműen, többszörösen szabályszegő, zagyva, értelmezhetetlen kérdés amit ezek miatt én jelentettem és még mindig megvan. Mert valószínűleg nem jelentették elegen és nem törlődött automatikusan.
A politika eleve tele van olyan kérdésekkel, ahol az egyes oldalak rendesen uszítanak egymás ellen és továbbra is megvannak azok a kérdések. Mert ott legalább érvelnek az emberek és ezért nem nyúlnak rögtön a jelentés gombhoz. Ha azokat látná józanul ítélő moderátor, a felét törölné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!