Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ahhoz mit szóltok ha egy 17...

Ahhoz mit szóltok ha egy 17 éves "valaki" kioktatja a világot, hogy nem spórolni kell hanem többet kell keresni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 16:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
97%
#16: ez az alapítványi iskolás trollunk. Témát váltott, de a tenyérbemászó provokatív stílusa alapján messziről bűzlik.
2022. aug. 2. 16:45
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
#21 most, hogy mondod, tényleg!
2022. aug. 2. 16:50
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Persze, persze... volt már ilyen "szupersztárhoz" szerencsém, fellépésről-fellépésre járt, százezrekért/alkalom, úgy el volt szállva magától a kislány, hogy nem ért a földig a lába... egy évvel később meg összefutottam vele egy cipőboltban, ott mosolygott a pénztárgép mögött. Sz@r ügy, mikor vége a népszerűségnek, és "a nem spórolni kell" elv alapján nem maradt egy fillér se.
2022. aug. 2. 16:51
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

"valaki"?

Attól, hogy felkapott, nem lesz valaki. Nincs szaktudása, tehetsége sem biztos. Nézz csak rá az 5 évvel ezelőtti sztárjainkra, még a jobbak közül is eltűnt a 80% a sötétségben pár jó év után. Abból nem lesz nyugdíj.

Ha huszonévesen osztaná az észt úgy, hogy egy befutott startup büszke tulajdonosa, ami mára milliós profitot termel, akkor még szódával elmegy ez a vélemény, rá így kb a szokásos alter művész sorsa vár. Úgyhogy a helyében én elkezdenék gondolkodni azon, hogy a pár jó évem után, amit főleg a szerencsének köszönhetek, hogyan tovább...

2022. aug. 2. 16:51
 25/40 anonim ***** válasza:
23. Ki az? :o
2022. aug. 2. 17:00
 26/40 anonim ***** válasza:
Rögtön azt hittem, miután megláttam a kérdést, hogy egy Greta Thunberg-nyilatkozatot olvastál valahol, de aztán beugrott, hogy ő már 19. 😂
2022. aug. 2. 17:03
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

#25:

Azt inkább a kérdezőnek kéne végre leírnia, hogy ki a fene az az itthoni kölyök, mert azt még mindig nem árulta el.

2022. aug. 2. 17:04
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
27. A kérdezőtől hiába kérdeztem, kiről beszél, mindenkinek válaszolgatott, csak nekem nem :"D
2022. aug. 2. 17:07
 29/40 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem igaza van. Két megoldás van arra hogy több pénzed maradjon hó végére:

1. csökkented a kiadásokat

2. növeled a bevételedet

Az előbbi eset nem egy fenntartható módszer, rosszabb életszínvonalhoz vezet. Persze a pazarlás hanyagolható, de sok esetben nem erről van szó. Az utóbbi mindenképp jobb, előremutató megoldás. Persze semmit sem ér, ha mindet eljátssza az illető.

Az más kérdés, hogy erre kinek milyen lehetőségei vannak. Na meg hogy ezt az illető hogyan tudja kommunikálni.

2022. aug. 2. 17:10
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező X-faktoros tehetségtelen meleg külsejű csoró Alee gyerekből beszél. Akik emlékszenek rá X-faktor alatt Alee folyamatosan sajnáltatta magát mennyire szegény és még magyar média is folyamatosan sajnáltatták mennyire szegény gyerek. Láss csodát meg is nyerte X-faktort. Azért írtam hogy tudjátok hogy kire gondolt a kérdező.
2022. aug. 2. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!