Mit tegyek, ha mostanság gollem-nek csúfolnak, és már magam is elhiszem?
"Én ronda vagyok, te ostoba. Dugunk?"
:))))))
Nah, a haveromnak kb, ilyen szövege is volt, annyira laza és magabiztos, hogy akik először furán nézték azok is beleszerelmesedtek egy pár perces szóváltás után.
A jóindulatú válaszolóknak nyugodtan küldd el a fotódat, mondjanak véleményt rólad privátban!
Nem fognak szemétkedni!
Legalább kapsz együtt érző,őszinte visszacsatolást az arcodról!
Nem azt mondom, hogy hazudni fognak, milyen jól nézel ki, hanem azt hogy enyhébb formában jelzik mi az ami nem okés!
Én írtam,hogy írj nekem.
Itt most nem társkeresőzöl hanem változtatni szeretnél, nem igaz?
Vagyis azért írtad ki ezt a kérdést mert elkeseredett vagy és szeretnél ebből kimászni és egy boldog életet élni.
Itt esetleg a külsőddel kapcsolatban is kapnál véleményeket idegen emberektől. Talán az öltözködésed vagy a stílusod nem a legjobb.
Ezeken pedig mind lehet változtatni.
Csak mivel Te egyáltalán nem szocializálódsz a sok negatív élmény miatt, így nem tudod merre indulj el.
Nincs olyan,hogy valaki csúnya és azért nincs kapcsolata.
Többet számít a stílusod,kisugárzásod,életszemléleted.
Sajnos mivel ennyire negatív vagy ez meglátszik rajtad gondolom és ez ijeszti el az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!