Mit jelent mégis, hogy "tanuló"? Nem mindegy, hogy középiskolai diák vagy egyetemi hallgató.
2022. aug. 2. 01:36
2/11 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Jelen esetben pontosan az. Nyár van, se egyetem, se gimi nincsen.
Ez a "tanuló" szó csak arra szolgált hogy más elfoglaltságom van és nincs "szakmám".
2022. aug. 2. 01:40
3/11 anonim válasza:
Teljesen más lehetőségei vannak a két korosztálynak, ezért kérdezem. Erre így nagy általánosságban lehet csak válaszolni, nagyjából annyit, hogy keres diákmunkát. Gondolom, ezzel annyira nem lettél kisegítve. A másik információ egyébként, amit jó lett volna ha megadsz, az az, hogy mit tanulsz, mi lesz a hivatásod-szakmád, mihez értesz, mi érdekel.
2022. aug. 2. 01:44
4/11 A kérdező kommentje:
Gimis vagyok, érettségizni fogok. Érdekelnek a technikai sportok. Szerintem utóbbi mondat nem segített.
2022. aug. 2. 01:46
5/11 anonim válasza:
Akkor tényleg a diákmunka közvetítő cégeket ajánlom, ha rákeresel a 'diákmunka' kifejezésre, az első találatok között vannak a "diákmunka nyáron" kezdetű ajánlatok. Illetve közhely, de ott vannak a különböző gyorséttermek is.
2022. aug. 2. 01:53
6/11 anonim válasza:
Bolti kisegítőket gyakran keresnek diákmunkások között
18 ev felett mehetsz burkolo melle segednek. Kened a foldre a ragasztot,stb stb. Megtanitanak.
Napi 20 000 huf /nap szokott lenni a zseton a aegedmunkasnak minimum. Ezalatt nem vallaljak el!!
Nyugati aluljaro vagy szell kalman teren reggel 6.30-8-ig toborozzak az epitkezesi vallalkozo a segedmunkasokat aznapra!!! Menj oda es vki fel fog azedni ilyen munkara. Vagy menj oda ilyen munkasruhaba oltozott emberekhez erdeklodni.
2022. aug. 2. 02:32
8/11 anonim válasza:
Szórólapozással mennyit lehet keresni nem tudom de az is egy lehetőség.
2022. aug. 2. 03:15
9/11 anonim válasza:
Diákmunka. Bár a nyári melóval már eléggé elkéstél, de évközben is be lehet vállalni egy-egy napot.
2022. aug. 2. 05:09
10/11 anonim válasza:
Milyen igazolt betegséggel élsz? Mielőtt ajánlanánk tisztában kéne lennünk hogy pl meddig mehetünk el a fizikai részénél is mert 100%-ba az sem kilőhető. Mert vannak olyan fizikai melók amik könnyű kategóriába tartoznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!