Soooos! Ha instán bekövetek egy idegent akinek privát a fiókja akkor már látom az összes képét?
Figyelt kérdés
Vagy vissza kell követnie vagy elfogadnia és csak akkor? Mint facen?
Ha nem, akkor kap értesítőt, hpgy bekövettem vagy csak simán ott leszek a követőinél?
2022. aug. 1. 20:11
1/9 anonim válasza:
Szoktam kapni értesítést, ha ilyen előfordul. Vágom is ki az idegent a francba. Semmi közöd más privát dolgaihoz.
2/9 anonim válasza:
Azért privát egy privát fiók mert azt akarja, hogy csak az ismerősei lássák a képeit.
Amúgy kap értesítést és el kell fogadnia, ahhoz, hogy lásd. De ez nem jelenti azt, hogx követ is.
3/9 anonim válasza:
Persze, ismerős. Akkor miért írtál idegent a kérdésbe?
Nyomorult az, aki bele akar piszkálni más privát életébe. Vagyis te.
4/9 A kérdező kommentje:
Volt ismerős.
2022. aug. 1. 20:37
5/9 A kérdező kommentje:
Bazteg félig ez, félig az. A kérdésre ha lehet. Köszike!
2022. aug. 1. 20:38
6/9 A kérdező kommentje:
Szóval mitől függ a követés?
2022. aug. 1. 20:39
7/9 A kérdező kommentje:
Kettesnek köszönöm,félig előbbre vagyok.
2022. aug. 1. 20:39
8/9 anonim válasza:
Igyál egy kis vizet, ha nagyon sós...
9/9 anonim válasza:
Ütőképesgyerekjoco: Jelentés és tiltás repült feléd a privát miatt.
Neked kéne tudnod inkább, hogy hol a helyed. nem vall túl erős értelmi képességedre, hogy leöcskösözölo valakit, akiről azt sem tudod, mennyi idős és milyen nemű. Ostobenkó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!