Érzi azt az ember ha korán fog meghalni?
22 éves vagyok, és már olyan 12 éves korom óta tudom belül hogy maximum 40 éves koromig fogok élni, tudom furán hangzik de tényleg, legbelül érzem hogy nem fogok sokáig élni.
Mit gondoltok erről? Éreztettek hasonlót ti is?
Nagyon sajnálom hogy így érzed de hidd el hogyha még itt van akkor van itt dolgod! Nincsen olyan helyzet amikor így kéne érezned! Minding halad az idő és hidd el hogy semmi sem maradandó meg a szenvedés is hibába tűnik úgy! Kívánom hogy forduljanak jobbra a dolgaid!
Szerintem igen.
Nagyszüleim mindegyike vagy igazoltan rákos volt 70 éves korára, vagy rákban halott addigra. 76 évesen hunyt el a legidősebb, 6 év rák után.
Ennél többet az apai ágról tudok. Apai nagyszülőknél komoly betegségek, nagymamámnál bazisúlyos asztma, huszonéves korában temették kb, 65 felett nyelőcsőtágulat, aminek 70 felett a csodájára jártak az orvosok... Amúgy ő volt a 76 éves korában elhunyt.
Nagypapámnál több szívinfarktus, magas vérnyomás, cukorbetegség. Nem, nem indokolta az életmódja.
Édesapámnál érszűkület, reflux, gerincsérv, kissé magas vérnyomás, vizesedő láb, COPD. 62 éves.
Nálam reflux, igen magas koleszterinszint, most egy orvos folyamatos puffadás miatt felvetette a gluténérzékenység gyanúját, vizsgálják a vesémet, alacsony a vérnyomásom és a szívemmel sincs minden rendben. Pedig sportolok, jól étkezem.
Anyám a terhessége alatt ivott, láncdohányzott, idegeskedett, 7 hónapra születtem, anyám elmebeteg volt, el is vettek tőle.
Autista vagyok, szerencsétlen sok dologban, szingli stb.
De egyébként megérzés szintjén is úgy gondolom, nem fogok sokáig élni. Majdnem mondtam édesapámnak, hogy ne tegye el a fekete öltönyt, mert kell a temetésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!