Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kell folytatni egy...

Hogy kell folytatni egy unalmas beszélgetést hogy ne legyen az?

Figyelt kérdés

Szinte szinte minden nap beszélünk egy picit, de unalmassá válik...

Ha például reggel ráakarok írni, mivel írjak rá? (Azon kívül hogy mit álmodott vagy hogy hogy aludt)

És ha válaszol utána hogy folytassam?

Egyszerűen szeretnék beszélgetni de nem tudok (igen még online sem):'( Ha a másik fél megkérdi tőlem hogy "Milyen napod volt?", nem tudok semmit mondani igazán mert nem történt velem semmi, vagy csak olyan amire nem igazán kíváncsi és nem is vele akarok beszélni erről.

Azért nem írok konkrétumot mert minden embernél ez van szinte. Ha haverom, ha lány haverom, ha osztálytársam, mindenkinél.

(Filmek, hobbik, könyvek, sportok, állatok, érdeklődési körök, mit tudom én, ilyesmik mind végig voltak már dumálva)

2022. júl. 30. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8: na, látod a megértés hiánya például az, ami meggátol a beszélgetés folytatásában.

Nem vitának szántam, hanem jó tanácsnak, mert ha nincs miről beszélned, nincsenek közös élmények, akkor úgyis be fog halni a dolog, kár erőltetned, de majd meglátod....

2022. júl. 30. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
A távkapcsolatok nagy része eleve halálra van ítélve.
2022. júl. 30. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Olyat szeretnél, ami nincs, nem lehet. Akivel napi kapcsolatban vagy, annak nem tudsz minden nap újat mondani. Nem is kell... pontosan ezért, mert nem lehet.

És nem is kell minden nap beszélgetni, lehet heti 1-2-szer, akár 3 havonta... nincs semmi kötelező.

2022. júl. 30. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:
38%

Egyetértek a 13-al!

Értelmetlen ez az erőltetés.

2022. júl. 30. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocs, kérdező! Azért ne zuhanj depibe!

6-os voltam.

2022. júl. 31. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!