Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem olyan gáz?

Ez csak szerintem olyan gáz?

Figyelt kérdés

Becsekkolásnál (Ferihegy) álltam a kígyózó sorban és egyszer csak észrevettem egy brutál helyes srácot, aki telibe engem nézett. Amikor ránéztem, akkor elnézett, viszont utólag láttam, hogy a barátnőjével van, aki a kis összenézést követően rögtön le is smárolta. Aztán később az ellenőrzésnél egyszer még láttam, hogy nézett.

Ez nem olyan gáz, hogy ott van veled a barátnőd, de te más lányokat stírölsz? Ráadásul szegény csaj még észre is vette. Nekem fordított esetben tök rosszul esne.

2022. júl. 27. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Az a nem normális hogy nem baszta le olyan szinten a srácot hogy tovabb folytatta.
2022. júl. 27. 19:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom én ha sorban állok hajlamos vagyok unalmamban másokat bámulni, nem hiszem, hogy ez annyira gáz lenne.
2022. júl. 27. 19:32
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem biztos, hogy azért nézett rád, mert meg akart volna cicerélni, ne mindig ebből indulj ki.
2022. júl. 27. 19:37
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem akart megcicerélni, de azért van annyi tapasztalatom, hogy felismerem, ha valaki úgy néz. És mondom, még a barátnőjének is feltűnt. Ha már két lány észreveszi, akkor ott már valami van. Sajnálom szegényt.
2022. júl. 27. 19:39
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Kacsintsál rá ilyenkor. Ha esetleg odajönne a nője féltékenyen balhézni, akkor mondd meg a csajnak, h félreértette a dolgot, mert nem a srác érdekel téged, hanem ő. Ettől majd zavarba jönnek.
2022. júl. 27. 19:45
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Gálvölgyi imigyen jellemzett egy kissé hasonló helyzetet a Havas Henrik-paródiájában: A múltkor leparkoltam a Rottenbiller utcában és megállt mellettem egy fekete hajú nő, rá egy hétre megjelent "A nő, aki megkívánt engem a Rottenbiller utcában" című könyvem...
2022. júl. 27. 19:50
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 Azért ez nem ugyanaz.
2022. júl. 27. 20:01
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem az a gáz, amit te csinálsz. Egy ismeretlen ember rád nézett pár másodperc erejéig, aztán megcsókolta a barátnőjét. Te pedig kiírsz egy kérdést róla, hogy mennyire sajnálod a csajt. Miért is sajnálod? Azért, mert hűséges volt hozzá a párja? Azért, mert megcsókolta őt?

Ne tegyünk már úgy, mintha bűn lenne megnézni valakit az utcán. Számtalan vonzó ember mászkál odakint, akit megnéznek, de az nem azt jelenti, hogy rögtön egy disznó a másik, aki megcsalja a párját.

2022. júl. 27. 20:02
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem is érted, amit írok, de itt pattogsz. Gratulálok.

Csak neked leírom mégegyszer, hogy a csaj csókolta meg a srácot, látszott, hogy tök kellemetlen az egész. Azt is leírtam, hogy észre lehet venni, ha valaki nemcsak úgy néz. De látom, te is olyan vagy, hogy csak kötekedésre használod az oldalt. Sőt, akkor azt is leírom csak neked, hogy nem az a gáz, ha valaki megnéz valakit, hanem ha vele van a párja és kigúvad a szeme másra. Ha neked ez okés, akkor legyen így.

2022. júl. 27. 20:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, nem ugyanaz, csak hasonló. De lehet az is, hogy csak szimplán nézett valamerre, meg az is, hogy Téged nézett. Én is szoktam, sőt van elég sok olyan csaj akit alaposabban is megnézek, de úgy hogy ne hozzam őt zavarba. Mi az ami tiltja ezt? Vagy Téged itt csak az zavart hogy ott volt a pasi mellett a barátnője de a srác Rád is nézett és a barátnőjét sajnáltad emiatt? Ne tedd. Örülj neki hogy megnéztek, hátha máskor egy asszony nélküli valaki teszi ezt aki szintén bejön Neked.
2022. júl. 27. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!