Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha nagyon izgulok?

Mi a teendő, ha nagyon izgulok?

Figyelt kérdés
Ha izgulok remegek, emiatt nem merek bemenni az okmányirodába ügyeket intézni, mert nagyon látszik, múltkor is azt nézték. Szabályosan pánikszerű tüneteket produkálok emiatt. Mit tegyek, hogy ne izguljak ennyire? Főleg akkor remegek, ha a papírokat ki kell töltenem, vagyis írás közben.
2022. júl. 27. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a gondolkodásodat megváltoztatni.

Mondogasd magadban,hogy “ki a f*szt érdekel” és ne idegeskedj azon,hogy ki mit gondol.

Akkor is ez van ha nem egyedül mész valahova?

2022. aug. 8. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha meg nem lenne senki a világon csak te- de jó lenne, néha elgondoltam én is, ugyanilyen szociális fóbiám van..- akkor meg az lenne a baj!!! :))

van egy mondás : Ne törődj azzal ki mit gondol rólad, lefoglalja őket az hogy mások mit gondolnak róluk.. !

:))

De mindenképp pszichológushoz menj, igen! Meg valami szorongásoldó gyógyszer is kezdetben megtenné.

Nekem ez az öregedéssel jött, sok bajom volt emberekkel sajnos komolyan keresztbe tettek.. de ennyire én sem izgulok csak nehezen veszem rá magam néha!

2022. aug. 8. 13:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Igyekszem, köszi! :)
2022. aug. 8. 16:57
 14/14 anonim válasza:
Próbálj meg nyugtató téningeket csinálni. Interneten van egy csomó.
2022. aug. 16. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!