Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy néz ki, hogy az utcán...

Úgy néz ki, hogy az utcán fogok élni, de nem csövesként, az is hajléktalannak számít?

Figyelt kérdés
Gondolom, igen 😃 Bár 2018 ban is két hónapot Budapest utcáin töltöttem, de nem éreztem magam hajléktalannak. Ugyanis munkahelyem van, kapok fizetést minden hónapban, csak éppenséggel albérletem nincs. 4 éve bérlek egy külön bejáratú szobát, de nagy valószínűséggel innen menni kell, mert a megemelkedett rezsiköltségből a tulaj nem tudja kitermeli a hasznát, így nem éri meg neki bérbeadni. Napok óta csesztett minket a spórolással, meg szabályokkal traktál. Már gyomoridegem van az egésztől. Úgy döntöttem, ha mégis menni kell, akkor én nem akarok albit keresni. A cuccaimnak nézek helyet, és kb az utcán leszek. Mikor anno is ott voltam megmaradt az albi pénzem 😃 Senki nem csesztetett.

2022. júl. 26. 11:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként fürdeni hol terveztél? Autópálya pihenőkben?
2022. júl. 26. 22:18
 22/31 anonim ***** válasza:
27%
Lehet venni mobilzuhanyzót
2022. júl. 26. 22:21
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
És az utcán fogja felàllítani?
2022. júl. 26. 22:25
 24/31 anonim ***** válasza:
27%
Bemegy egy bokorba, és magára lövi a vizet. Ne zuhany kabint képzelj el, hanem olyan formájú, mint egy gázpalack, csak vizet lő.
2022. júl. 26. 22:32
 25/31 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen van tusolási lehetőség.
2022. júl. 27. 05:15
 26/31 anonim ***** válasza:
41%
A kollégáid előtt nem szégyellnéd magad? Meg mindenki más előtt? Hajléktalannak nem az áll, akinek van megfelelően fizetett munkája.
2022. júl. 27. 09:50
 27/31 A kérdező kommentje:
Ezen nincs mit szégyelni. Ősztől sokan kerülnek utcára. Én csak egy leszek a sok közül. Sajnos ilyen rezsibérek mellett minden albérlet nagyon drága lesz. Ezért nincs is értelme más helyet keresgélni.
2022. júl. 27. 09:56
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Azért egy szobabérlet nem annyira drága, van fizetésed. A rezsi nem mindenkinél emelkedik. Kis fogyasztásnál nem.

Ugyan mondd már meg, mit jelent nálad az a szó, hogy csöves? Csöves akarsz lenni, de hajléktalan nem? Nem zavar, hogy a kettő ugyanaz? És mi a romantikusan kellemes abban, hogy hóban-fagyban-viharban egy padon egyensúlyozod magad vagy a koszos földön hemperegsz? Ez vadállati életmód, csak mondom! Ja, és még ki is rabolhatnak, rosszabb esetben fel is gyújthatnak aljanépek.

2022. júl. 27. 10:04
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
El kell bújni valami elhagyatott házba
2022. júl. 27. 12:07
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
A telkemen van egy elhagyatott, roncs ház az enyém mellett. Még nem bontattam el. Oda jöhetsz, ha gondolod. Legalább az eső nem esik rád.
2022. júl. 27. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!