Régebbi képeiteket nézegetve nem furcsa hogy most mennyivel öregebbek vagytok?
Például 2007 és 2010 közötti képeket nézegettek magatokról, aztán most a jelenben nézitek magatokat a tükörben. Nem furcsa hogy mennyivel öregebbek lettetek?
Nem bosszantó?
Hogy álltok hozzá?
Ez az egy szerencsém van, hogy nem látni rajtam (még).
Egyedül a hajam hossza és színe változott
Nem sokat valtoztam az utobbi 10 evbe csak izmosabb lettem meg tobb penzem lett igy jobbak a cuccaim.
30f
De, fura. De mit tehetnék?
Ennél csak az ijesztőbb, amikor meglátok egy friss képet valakiről, aki velem nagyjából egykorú, és a fotóján konkrétan öregnek tűnik (ráncos stb). Na, az mellbevágó.
Igazából de.
29 vagyok, és amikor 20-24 éves kori képeket látok magamról, sírógörcsöt kapok, láthatóan öregedtem.
De igazából sok 30 körüli néz ki tipikusan "középkorúsan", megjelennek a ráncok a szem sarkában, nagyon karakteres az arc, nem sima a bőr stb. Így pl volt osztálytársak képeitől sokszor hátast dobok. Aki tiniként huszonévesnek nézett ki, tipikusan ők néznek ki most középkorúsan.
De mindenkin látszik már, hogy nem a csúcson van ilyenkorra.
Ez a válasz eddig a legjobb.
Én is leginkább az arc öregedésére voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!